adscode
adscode

15 Bin Öğretmen Daha Atanacak

Yüz binlerce öğretmenin ve ailelerinin heyecanla beklediği müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan 15 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı. Şimdi merakla beklenen soru şu: Ne zaman, kimler yararlanabilecek ve branşlara göre dağılımı nasıl olacak?

aguclu@milliyet.com.tr




 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Umarız, atamalar, umarız bir an önce gerçekleşir ve 15 bin öğretmenimiz daha özlemle kucaklamak istedikleri öğrencilerine kavuşurlar?

 

Bu arada sayının biraz daha artması, hem öğretmenlerimizi mutlu edecek hem de yüz yüze eğitime büyük bir destek olacaktır...

 

Atama hemen olursa, geçen hafta atanan yüksek puanlı öğretmenlerimize haksızlık olur diyenler var ama eminim ki ek atamaya, en az atama bekleyen arkadaşları kadar onlar da sevineceklerdir. Çünkü, beklemenin ne kadar yıpratıcı olduğunu en iyi onlar bilir...

 

Haydi hayırlısı ve darısı çok uzun yıllardır atama bekleyen diğer üniversite mezunlarımıza...


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    2 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (2)