adscode
adscode

Bakan Selçuk da Sonunda İsyan Etti!

Akademik takvim, yüz yüze eğitim ve sınav tarihleriyle ilgili olarak o kadar çok spekülasyon yapılıyor ki, yalan uyduranlar bile, bir süre sonra, kendi yalanlarına inanmaya başlıyor. MEB'in özellikle de Ziya Hoca'nın başını kaşıyacak zamanı yokken bir de bu şehir efsanelerine zaman ayırmak zorunda kalıyor!..

aguclu@milliyet.com.tr




 
Bakanı Selçuk, okulların tümüyle açılmasına ilişkin, "Bahsi geçen tarihler ya da açıklamalar bizim tarafımızdan yapılmadığı sürece bunun dikkate alınmaması gerektiğini rica ederim." dedi.

Selçuk, "Her zaman ifade ediyoruz, 'resmi kurumların verilerinin dışında herhangi bir kaynağa itibar etmeyiniz' diye halkımızı uyarıyoruz. Bu konularla ilgili bizim hep söylediğimiz gibi farklı senaryolarımız var. Bu senaryoların da dikkat ederseniz her birini yeri ve zamanı geldiğinde hayata geçirdik, geçiriyoruz." ifadesini kullandı.

 

Neden, çünkü, bu yönde öylesine iddialar ortaya atılıyor ki, hiç kimse sorgulamadan, doğru kabul edip üzerine yorum yapıyor!

 

Daha önce de defalarca yazdım MEB'in keşke bir sözcüsü olsa da, sürekli kamuoyunu bilgilendirse, en azından böylesi zor dönemlerde!..


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Köy Enstitüleri???
Yarına hazır mıyız?
Beklentiler?