adscode
adscode

Eğitimle İlgili Kararlar Cuma Günü Alınsa Daha İyi Olmaz mı?

Bakanlar Kurulu Pazartesi günü, akşam üzeri toplanıyor ve alınan kararlar akşam saatlerinde açıklanıyor. Söz konusu kararların okullara ulaşması ve uygulamaya dönüşmesi ise zaman alıyor, karışıklıklara neden oluyor. Eğitime yönelik karar alım süreci Cuma'ya çekilemez mi?..

aguclu@milliyet.com.tr




 
İşte bu konuda yapılan değerlendirmelerden bazıları:
 
. Değişiklikler dün gece yarısı bildirildi okullara ve salı gününden itibaren uygulanacak dendi.ogretmenler bütün gece öğrencilere bilgilendirme msjlari geçti.saat 00.30 civarı.

Toplantı cuma günü yapılıp kararlar ise p.tesi uygulanmak üzere alınsa mantıklı olur ama nerdeee?!!!

 

. Nisan ayı ilk haftası 2.sınavlar başlayacak. Vakalar bu kadar yaygın iken yüz yüze sınav yapmaktaki ısrar neden? Proje ödevleri verilebilir.

 

. Okula isteyen gidiyor zaten .Okul için Veli izin belgesi istiyor okul .Ama sınava gelince velinin düşüncesini sormuyor .ZORLA!!!!Ya istemeyen endişelenen veliler ????Onlara da banane diyor bu durumda !!!

 

. Geçen hafta okullara yazı geldi orta okullar için;çarşambaya kadar sınavları bitirin..

 

. Ülkenin her yerinde aynı durum var...yerinde karar saçmalığı ile sorumluluktan kaçtılar..yerellerde bakanlığın yayınladığı tabloya uyulmuyor...aynı mahalledeki devlet okulu 2 gün 6 saat özel okul 6 gün 9 saat ... eğitimde fırsat eşitliği kanayan yara..

 

. Bursada Valilik gonderdi yazı  8,12 ler devam kurslar sınavlar devam 

. Kırmızı illerde ara siniflar eğitime aynen devam...


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)