adscode
adscode

YKS’ye ve LGS’de İkinci Şoka Hazır mıyız?

Üniversite giriş sınavına ve LGS sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Peki her ikisine de hazır mıyız? Üniversite adaylarının LGS’den gözü korktu. Benzeri zor sorular rüyalarına girmeye başladı. LGS’de ise açıklanan sonuçlar yeni bir kabus olacak gibi gözüküyor!..

aguclu@milliyet.com.tr




26-27 Haziran'da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS, pek çok genç için yeni bir hayatın başlangıcı olsa da, çok daha fazlası için derin bir hayal kırıklığı olacak.

 

Peki sevinenler tarafında yer almak için en azından bundan sonrası için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

 

İşte bu süreçte hep yanı başınızda olacağız ve çok daha başarılı olmanız için önceki yılların birikimleri çerçevesinde, her türlü ayrıntıyı sizlerle paylaşacağız.

Ayrıca bu konudaki tüm haberleri  ve açıklamaları da ilk duyan sizler olacaksınız…

 

En çok merak edilen ve cevabını hiç bir yerde bulamadığınız sorulara da yine hep birlikte cevap arayacağız…

 

YKS’de orta ve orta üstü puan dilimlerinde 1 puanda ortalama 10 bin aday yer değiştiriyor. Yani alacağınız her puan, sizi onbinlerce adayın önüne geçireceği gibi yapacağınız her hata da sizi on binlerce hatta yüz binlerce adayın gerisine atabilir.

 

Ve, her sorunun bir kaç puan getirisi var yani hangi testten olursa olsun fazladan yapacağınız her soru, sizi hayalinize bir adım daha yaklaştıracaktır!

 

Bu konuda hemen her gün, günde  bir kaç kez sizlere paylaşımda bulunarak özgüveninize ve çıtayı yükseltmenize katkıda bulunmaya çalışacağız…

 

Dileğimiz, hayaline kavuşmanız.

Ülkemiz, mutlu gençler ve mutlu ebeveynlerle çok daha mutlu olacaktır ve bunu da fazlasıyla hakkı ettiğinize inanıyoruz...


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)