adscode
adscode

Eğitim Ajansı Okurlarına Merhaba...

Herkese Merhaba, Türkiye’nin en büyük eğitim platformu olan Eğitim Ajansı’nda sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim.

cemozel2021@gmail.com




 

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünden mezun oldum. Yüksek lisansım da aynı bölümden. Yüksek lisans tez konum da “Türkiye’de Internet’e Dayalı Uzaktan Eğitim ve Üniversite Kütüphaneleri”dir. Umarım doktora ile de taçlandırırım. 2000’den 2006’ya kadar İstanbul Bilgi Üniversitesi’ndeki 6 yıllık deneyimimin üstüne Sabancı Üniversitesi Bilgi Merkezi’nde devam eden 15 yıllık yolculuğumu da katarsanız 21 yıllık deneyimimi sizlerle paylaşacağım.

Bu köşede eğitimi ilgilendiren pek çok konuda görüş, öneri ve bilgileri sizlere aktaracağım.

Yazılarımda ağırlıklı olarak üniversiteler, üniversite sıralamaları, atıf indeksleri, kütüphaneler, kitaplar ve okuma konusuna yer vereceğim. Popülerliğin dışında kalmış; ama bilinmesi gereken pek çok araştırmacıyı da köşeme alacağım. Zaman zaman anılarımdan da beslenip Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutmuş kişileri de köşeme taşıyacağım.  Okurlardan gelecek olan sorulara da el verdiğince cevap vermeye çalışacağım.

Bu tanışma faslından sonra izninizi isteyerek ilk yazımın hazırlıklarına başlayayım.

Şimdilik hoşçakalın.


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    2 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (2)