adscode
adscode

EĞİTİM İÇİN “BİR GÜLÜŞÜN YETMİŞ”!

damlaaktan@gmail.com




 

Gülümsemeyi eğitim için kullanıp aynı zamanda mutlu olmak şimdi çok mümkün! Akbank 70. Yılı için şahane bir sosyal kampanya düzenlemiş, hem de İhtiyaç Haritası ile birlikte…

Tek bir gülümsemenizle bir çocuğun eğitimine 70 kuruşla destek verebilir, hem mutlu olabilir, hem de büyük harcamalar yapmadan toplumsal bir katkıda bulunmuş olabilirsiniz.

Nasıl mı?

https://www.birgulusun70.com/ adresine bir tık uzaktasınız. Bu adrese girip, ister gülümseyen bir fotoğrafınızı yükleyerek, ister yeniden o anda gülümseyerek sisteme bir fotoğrafınızı dahil edebiliyorsunuz. Bu işlem yaklaşık olarak iki dakikanızı almakla birlikte, takip eden süreçte resminizi #birgülüşün70 yazarak sosyal medyada hesaplarınızda paylaşmanız, farkındalık yaratmanız ve daha fazla gülümsemenin daha fazla çocuğun hayatına dokunmasını sağlamanız yeterli!

Proje kapsamında İhtiyaç Haritası platformu üzerinde, 30 Ocak 2018 tarihinde açık olarak bulunan; öğretmenler tarafından sisteme girilen ve eğitim amacı taşıyan kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarından, sisteme giriliş tarihine göre proje ortakları tarafından belirlenen ve destek tutarı limiti içerisinde kalan ihtiyaçlar karşılanacaktır.

Projeye katılım ücretsiz olup, katılım sonucunda her bir gülücük 70 kuruş değerinde destek olarak kabul edilecek ve proje, 1 milyon gülücüğe ulaşılan tarihte sona erecek.

Hala gülümsemediyseniz, bir gülücük ve bir dokunuş yalnızca bir tık uzakta!

Gülümsemek o kadar da zor olmasa gerek.

Ben yaptım, haydi gülümsemeniz gülümsememe eklensin ve bir başka çocuğun yüzündeki gülücük olsun!

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Güle güle Mario Levi…
Milyonluk haber: 9.05