adscode
adscode

TERCİH ZİRVESİ’Nİ KAÇIRMA!

Şüphesiz ki bir insanın hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biri Üniversite sınavı tercih dönemleri…

damlaaktan@gmail.com




İşte bir yıl daha tercih dönemlerine doğru adım adım yaklaşıyoruz. Milyonlarca öğrencinin bundan sonraki yaşamının şekil alacağı tercih dönemlerinde, doğru yönlendirmeler ve bilgi alışverişi yaşam yolunuzun en önemli belirleyicisi. Bu dönemlerde doğru isimlerden bilgi almak, tercihlerinizi doğru bilgi ile şekle sokmak da bir o kadar hayati önem taşıyor. Üniversitelerin taban puanları, yüzdelik dilimler derken pek çok öğrenci yanlış sıralama yüzünden istediği tercihe giremiyor veya açıkta kalıyor, ya da istemediği bölümleri tercih ediyor.

Bu kayıpların önüne geçebilmenin yolu ise alanında uzman isimlerden doğru bilgiyi alabilmek. İşte size bir fırsat…

Ankara Ostim Teknik Üniversitesi’nde  bu yıl da duayen isimlerin katılımıyla Tercih Zirvesi düzenleniyor.

13 Nisan’da Hilton Garden Inn’de yapılacak olan ve rehberlik hizmetlerinin aileler için ücretsiz olduğu zirveye eğitim alanında duayen isimler, alanında uzman gazeteciler, akademisyenler ve fenomenler de katılıyor. 

Sabah Gazetesi Eğitim yazarı Sait Gürsoy, Eğitimci-Yazar Cihat Şener,  Eğitim ve Kariyer Danışmanı Nur Erdem Özeren, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Selçuk Özdemir, Rehberlik uzmanı İlhan Sevin gibi isimlerin katıldığı zirveye ulaşım için de kolaylıklar sağlanıyor. Macunköy metro durağı ve Hilton Garden Inn arasında 09:00-10:00 ve 16:-16:30 saatleri arasında ring seferleri yapılacak.

İzmir, Ankara ve İstanbul olmak üzere üç ilde yapılacak olan zirveye kayıt olmak için son iki gün.

Bilgi ve kayıt için: https://tercihzirvesi.com/

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Yazıyı Paylaş :

Etiketler :
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)
Yazarın Diğer Yazıları
Güle güle Mario Levi…
Milyonluk haber: 9.05