adscode
adscode

%100’LÜK DOLULUK %100 BAŞARI

ÖSYM 2016 yılı üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte üniversite adaylarını ve velilerini büyük bir heyecan kapladı.

%100’LÜK DOLULUK %100 BAŞARI
Üniversite
Açıklanan Tercih Sonuçlarıyla Birlikte Bölgenin İlk Vakıf Üniversitesi Kontenjanını %100 Oranında Doldurdu

Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber bölgenin ilk vakıf üniversitesi olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) büyük bir başarıya imza attı. Geçen yıl %98 olan doluluk oranını bu yıl %100’e yükselterek, kendi rekorunu kırdı ve tüm bölümlerde kontenjanının tamamını doldurdu. 

“Yenilikçi, Girişimci Üniversite” ve “Tarihi İpekyolu’nu Dünyaya Bağlayan Üniversite” sloganlarıyla yıl boyu 200’ün üzerinde etkinlik, Gaziantep ve il dışı tanıtım faaliyetleri, birçok ilde ve yurtdışında fuarlara katılım gibi yoğun bir tanıtım faaliyeti yürüten HKÜ, başarıya ulaştı.

Tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz açıklamalarda bulundu. Açıklamasında HKÜ’ye yeni katılan öğrencilere başarılar dileyen Yılmaz: “Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı. HKÜ toplam kontenjanının tamamını doldurdu. Emeği geçenlere teşekkürler. HKÜ ailesinin yeni üyeleri aramıza hoş geldiniz. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın ömür boyu sürmesini diliyorum” diyerek yeni öğrencilere hoş geldin dileklerini iletti.

Kayıtlar 15-19 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Yapılacak

HKÜ’de her fakülte farklı günlerde kayıt alacak. 15-16 Ağustos’ta; Eğitim Fakültesi, Meslek Yüksekokulu, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, 17-18 Ağustos’ta; Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesini kazanan öğrencilerin kayıtları alınacak olup, 19 Ağustos tarihinde de mazeret nedeniyle kayıt olamayan öğrencilerin kayıt işlemleri yapılacak.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)