adscode
adscode

13. Eğitimde İyi Örnekleri Konferansı 2 Nisan’da!

Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından 2004’ten bu yana her yıl düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansı'nın 13'üncüsü, 2 Nisan 2016 tarihinde Sabancı Üniversitesi Tuzla yerleşkesinde düzenlenecek.

13. Eğitimde İyi Örnekleri Konferansı 2 Nisan’da!
Eğitim Vitrini

Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 2 Nisan Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi Tuzla yerleşkesinde düzenlenecek ve 95 iyi örneğe ev sahipliği yapacak. ERG’nin kurucularından Prof. Dr. Tosun Terzioğlu’nun anısına düzenlenecek konferansta bu yılın vurgusu “Bilim ve ERG” olarak belirlendi.
 
Eğitim Reformu Girişimi (ERG) tarafından 2004’ten bu yana her yıl düzenlenen ve eğitimciler tarafından heyecanla beklenen 13. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 2 Nisan 2016 tarihinde Sabancı Üniversitesi Tuzla yerleşkesinde düzenlenecek.
 
Sabancı Vakfı ve Sabancı Üniversitesi tarafından desteklenen konferansın açış oturumunda Sabancı Üniversitesi’nden Doç. Dr. Kağan Kurşungöz ve ERG Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ergüder konuşmalarında temel bilimlerin ülkemizin kalkınmasındaki önemi, öncü bilim insanlarının yetişmesi, disiplinlerarası çalışmaların önemine ve ERG’nin kuruluş öyküsüne yer verecekler. 
 
Farklı eğitim kademelerine yönelik sunumların yer aldığı; öğretmen, eğitimci, öğretmen adayları ve okul yöneticilerine yönelik konferansa bu yıl 54 ilden toplam 928 iyi örnek başvurusu yapıldı. Öncelikle uzman hakemler ve ardından seçici kurullar tarafından değerlendirilen iyi örnekler arasından 65 sözlü sunum ve 30 poster sunumu konferansta izleyicilerle buluşacak. Bu yıl, teknoloji, doğaçlama, erken çocukluk eğitimi, yaratıcı yazma, toplumsal cinsiyet eşitliği, doğa, fen bilimleri vb. pek çok farklı temada toplam 41 atölye çalışması gün boyu devam edecek.
  
Konferansın izleyici kayıtları 27 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek. 13. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’na katılmak isteyenler egitimdeiyiornekler.org adresinden kayıtlarını yaptırabilecekler.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)