adscode
adscode

15 Temmuz şehitlerinin çocuklarına burs ve staj imkanı!

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, "FETÖ'nün darbe girişimi gecesi şehit düşen vatandaşlarımızın çocuklarına burs imkanı sağlayacağız. Herhangi bir mülakat yapmayacağız" dedi.

15 Temmuz şehitlerinin çocuklarına burs ve staj imkanı!
Burslar
Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı'nın faaliyetlerinden birinin de üniversite öğrencilerine burs vermek olduğunu, şu anda 600 öğrenciye bu desteği sunduklarını söyledi.

Aydın, şehit yakınlarına ve çocuklarına burs vereceklerini belirterek, şunları kaydetti: 

"15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi gecesi şehit düşen vatandaşlarımızın çocuklarına burs imkanı sağlayacağız. Bunun için herhangi bir mülakat yapmayacağız. Herhangi bir kontenjan da ayırmayacağız. Vakıf olarak Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine burs veriyorduk ama bu kuralı şehit yakınlarımız için uygulamayacağız. Tüm şehitlerimizin çocuklarına hangi üniversitede okuyorsa okusun ayda 250 lira burs ücretini 5 yıl boyunca sağlayacağız. Bu ücreti artırmak için de elimizden geleni yapacağız."

Şehitlerin yakınlarına ve okuyan çocuklarına özel ders imkanı da sağlayacaklarını belirten Aydın, Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olanların da bu konuda gönüllü olduklarını vurguladı.

Aydın, "Şehitlerimizin çocuklarına staj imkanı sağlayıp iş bulmalarına da yardımcı olacağız. Onlara kariyer danışmanlığı yapmak istiyoruz. İhtiyaç olduğu takdir de psikolojik desteği sağlayacağız" dedi. 


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)