adscode
adscode

17. MEF Okulları Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri yarın başlıyor

Edebiyat Dünyasının Değerli Yazarı  Sn. Latife Tekin Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri Onur Konuğu Olarak Söyleşi ve İmza Töreni  İçin MEF Okulları Ulus Kampüsünde…

17. MEF Okulları Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri yarın başlıyor
Etkinlikler

MEF OKULLARI ULUS KAMPÜSÜ 17. KİTAP FUARI VE SÖYLEŞİ GÜNLERİ AÇILIŞ TÖRENİNİ YAZAR SN. LATİFE TEKİN’LE VE “SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM-DİRMİT” OYUNUYLA  GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Eserlerindeki masalsı dili, Türkçenin kullanımına dair özeni ve etkileyici üslubuyla, edebiyatın farklı türlerinde birbirinin tekrarı olmayan,  yaratıcı ve özgün eserleriyle bizi bize anlatan, okuma keyfimizi bir kat daha artıran Sn. Latife Tekin, “ Sevgili Arsız Ölüm” kitabı üzerine gerçekleştirilecek söyleşisiyle 26 Şubat 2020 Çarşamba   günü MEF Okulları Ulus Kampüsünde olacak ve kitaplarını imzalayacak.

Aynı gün Sn. Latife Tekin’in “ Sevgili Arsız Ölüm” kitabından sahneye uyarlanan Sn. Nezaket Erden’in tek kişilik oyunu “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit” MEF Okulları Ulus Kampüsünde sahnelenecek. Oyunun sahnelenmesinden elde edilen gelir, kız çocuklarının okuması ve kadınlarımızın hakları için mücadele eden STK’lere bağışlanacak.

“Okuma eyleminin ve kitapların” özne olduğu “İnsan Okursa...” konulu MEF Okulları 17. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri’nin açılış töreninde  26  Şubat 2020 Çarşamba günü saat 12.40-15.20 arasında MEF Okulları Ulus Kampüsünde gerçekleşecek “Sevgili Arsız Ölüm” kitabı söyleşisi ve oyununa  siz değerli basınımızın  katılımı bizleri onurlandıracaktır.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)