adscode
adscode

'2013 YGS başvuru süresi uzatılsın'

ÖSYM 24 Mart'ta yapılacak YGS için başvuruları 15 Ocak saat 23.59'ta sona erdirdi.

'2013 YGS başvuru süresi uzatılsın'
Editörün Seçimi


15.01.2013 Tarihine kadar YGS başvuru  süresinde birçok öğrencinin Başvurularını tamamlamamasından dolayı  mağdur durumdayız. Sesimizi ÖSYM Başkanının duymasını ve bu konuyla alakalı bir çözüm bulmasını istiyoruz. Sürelerin Uzamasını Talep ediyoruz. Bir gün uzatılması hiçbir şeyin kaybına sebep olmaz ama uzatılmaması birçok öğrencinin umut kapısının kapanmasına sebep olur.  Aile Durumu iyi olmayan ben ve benim gibi öğrencilerin bir daha hem dershaneye hem de bu sınava girme gibi bir şansımız yoktur. Uzatılmaması halinde birçok ailelerinin evlatları üzerindeki hayalleri ve birçok öğrencinin gelecek ile ilgili planlarının sonsuza dek yok olmasına sebep olursunuz. Bu yüzden biz öğrenciler olarak sizlerden tek isteğimiz Başvuru süresini uzatmanız dır. 


Bu konuda siz değerli medya , basın elinden geleni yapacağına eminim. 


***


YGS başvuruları geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ancak başvuru yapamayan adaylar başvuru süresinin uzatılmasını talep ediyor.Mağdur adaylar ÖSYM'nin YGS başvuru süresini uzatmasını talep ediyor.İşte adaylardan gelen talepler;
****
"2013 YGS başvuru süresi uzatılsın  lütfen 1 senemiz boşa gitmesin çok mağduruz ..."
*****
para yatırıpta başvuru yapamayan,başvuru sürelerini kaçırın ya da daha farklı sebeplerden dolayı kayıt yapamayan 165 bin aday var lütfen yardımcı olun. ösym' nin ulusal basında çıkan haberlere kayıtsız kalmayacağını ve sizinde vesilenizle ek süre verileceğine inanıyorum. 
***
Sayın Abbas Güçlü Bey sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Ösym'nin ygs başvuruları için aldığı tarihi kaçırdım ve bu durumda bu sene ygs sınavına giremeyeceğim. Bundan dolayı çok üzgünüm. İki senedir bu sınava hazırlanıyorum bütün emeklerimin boşa gitmesini hiç istemem. Benimle aynı durumda olan binlerce arkadaşım var ve bizler bize bir hak daha tanınsın ve ygs başvuru süresi uzatılsın istiyoruz. Sizi böyle konularla meşgul etmek istemem ama lütfen sizden bu konuya bir el atmanızı programınızda bu haberi duyurmanızı ve biz öğrencilere yardımcı olmanızı çok istiyorum.

*****
2013 YGS BAŞVURULARI BİLİNDİĞİ ÜZERE BU YIL UZATILMADI ANCAK ÇEŞİTLİ NEDENLERDEN ÖTÜRÜ BAŞVURU YAPAMAYAN ADAYLAR VAR. BENDE ONLARDAN BİRİSİYİM SİZDEN RİCAM BU OLAYI KONU EDİNMENİZ ÇÜNKÜ ON BİNLERCE İNSANIN BİR YILI BELKİ DE GELECEĞİ SÖZ KONUSU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ TEŞEKKÜRLER...
*****
YGS başvuruları yapamamış ögrenciler olarak başvuru için ek süre istiyoruz. Tam 250.000 aday başvuruları yapamadı bunların içinde başvurulardan haberi olmayanlar da var Güneydoğu Anadolu'da yoğun kar yağışı sebebiyle köylerinde mahsur kalanlarda. Emeklerimizin boşuna gitmemesi için 1 günlük ek süre istiyoruz.  Lütfen sesimizi duyurmamıza yardımcı olun. 
*****
2013 ygs başvuru süresini uzatmıyo başvurunun 15 ocakta bittiğini bilmiyodum ağustostan beri yaptığım çalışmam boşa gidicek okadar çalıştım başvuruyu bikaç gün daha uzatsınlar nolucak  lütfen   ÖSYM'nin YGS başvuru süresini uzatmasını istiyorum.
*****
MERHABA;ÖSYM MAĞDURYUM.PARAMI BANKAYA YATIRDIM AMA KAYIT YAPTIRAMADIM.İNTERNET BAŞVURUMU ALMADI.HALBUKİ GEÇEN SENLERDEN KAYDIM VARDI İRTİBAT BUROSUNA GİTMEME GEREK YOKTU.UZATMA VERİLSİN TEKRAR..
*****
Allah aşkına yardım edin bize çok mağduruz ygs başvuru süresini uzatsınlar.. intihar edecek duruma qeldim. ailemin haberi yok bundan başvurudum diye biliyorlar.. kahretsin ki unutkanlık var bende ondan başvuramadım.. devlet duysun artık bizi yalvarıyorumm şu süreyi  gün bile olsa uzatsınlarr çok kötü oldum benim gibi bimlerce mağdur var...:(((
*****
YGS sınav başvurusunu kaçırdığı için sınava katılamayan arkdaşımın belkide okul hayatı burada sona erecek, bu tür kural ve süreler yüzünden bir sürü kişi okuyamıyor.
Basın yardımıyla ÖSYM insafa getirilebilir, yardımlarınızı bekliyoruz :(

****
İyi günler.Sizden yardım istiyoruz.. Yalvarıyorum ösym'ye sesimizi duyurun ygs başvuru süresini uzatsınlar.Elimizde olmayan nedenlerden dolayı başvuramadık.Benim gibi binlerce mağdur var .. Ösym ulaşmak için elimizden qelen herşeyi denedik ama hep duymamazlıktan qeliyorlar. Yalvarıyorum size ygs başvuru süresini 1 gün dahi olsa uzatsınlar 1 saat dahi olsa..1 yılımıza yazık.:( :( :( Sırf bu sınav için geçen Yıllarımıza yazık. 

www.egitimajansi.com







Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)