adscode
adscode

2014'ün En Popüler Günleri

2014’ÜN ÖZEL ZAMANLARI

2014'ün En Popüler Günleri
Türkiye'den Haberler
Ocak'tan Aralık ayına kadar hemen hemen herkes, en az bir günü ayrıca anıyor ve en az bir gün ayrıca anılıyor. Dini ve milli bayramlar, ulusal ve uluslararası önemli günler, yıl dönümleri, yeni yıl heyecanı derken; sosyal paylaşım hesaplarımızda, telefonda, postada, medyada yüzlerce kutlama mesajı ile karşılaşıyoruz.

2015'e yeni adım attığımız bu günlerde, geçtiğimiz yılın en popüler günlerini raporlayan Ajans Press; 2014 yılının en fazla konuşulan gününü 36 bin 699 haberi ile Kurban Bayramı olarak belirledi.

Yıl takviminde daha öncesinde kutlanan Ramazan Bayramı ise 28 bin 799 haberi ile ikinci olarak kaydedildi. Bayramların sıcak havalara denk geliyor oluşu ile tatil ve eğlence planları da sınır tanımadı.

Her yıl 8 Mart'ta kutlanan Kadınlar Günü; geçtiğimiz bir yıl boyunca 18 bin 17 kez konuşulan özel zamanlardan birisiydi. Hediye almayı ve alışveriş yapmayı gerektiren özel günler; haber değerindeki popülerliğini, perakende ve reklamcılık sektöründeki nabız artışı ile de hissettiriyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile her yıl Mayıs ayının ikinci Pazarında kutlanan Anneler Günü 2014 yansımalarında geniş haber arşivine sahip özel günler olarak kayıtlara geçenler arasında...

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)