adscode
adscode

33. iSTANBUL FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği, Akbank desteğiyle yapılan 33. İstanbul Film Festivali'nin yarışmaları başladı. istanbul Film Festivali'nde ödül alacak filmler için, 19 Nisan'da ödül töreni…

33. iSTANBUL FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR
Kültür Sanat
İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın düzenlediği, Akbank desteğiyle yapılan 33. İstanbul Film Festivali'nin yarışmaları başladı. istanbul Film Festivali'nde ödül alacak filmler için, 19 Nisan'da ödül töreni yapılacak. 33. İstanbul Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor.
 
Uluslararası ve ulusal yarışmalar kapsamında bu yıl da Türkiye ve dünya sinemasından özgün yapımlar Altin Lale Ödülü için yarışacak. İKSV'nin düzenlediği ve Akbank'ın desteklediği İstanbul Film Festivali'nde ödül olacak filmler için 19 Nisan'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek.

Cem Yılmaz, Seyfi Teoman En İyi İlk Film Ödülü'nü kazanan filmin yönetmenine, CMYLMZ Fikirsanat aracılığı ile 30 bin lira verecek. Geçen yıl ilk kez verilen ödülü, Cem Yılmaz 5 yıl boyunca destekleyecek. İstanbul Film Festivali'nin kapanış töreni 19 Nisan'da yapılacak.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)