adscode
adscode

350 bin öğrenci YGS öncesi kendini denedi

Okan Üniversitesi, 81 ilden 350 bin öğrencinin katılımıyla Türkiye'nin en büyük YGS Deneme Sınavı'na imza attı.

350 bin öğrenci YGS öncesi kendini denedi
Üniversite
"Başarıyı destekliyoruz sloganıyla" çalışmalarını sürdüren ve 16. kuruluş yıldönümünde 21 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, 81 ilden 350 bin öğrencinin katılımıyla Türkiye'nin en büyük YGS Deneme Sınavı'na imza attı. Sınav, 19 Şubat 2016 tarihinde tüm katılımcı kurumların merkezlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. 20 Şubat 2016 Cumartesi günü ise sınava Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü ev sahipliği yaptı.

Okan Üniversitesi, ÖSYM'ye hazırlanan adaylara sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde destek oluyor. Türkiye'nin bugüne kadarki en çok katılımlı YGS Deneme Sınavı, Okan Üniversitesi tarafından iki oturumda; 19 ve 20 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. 350 bin üniversite adayının katıldığı sınavda öğrenciler sınav deneyimini bire bir yaşadılar. Deneme sınavı, aynı zamanda ÖSYM tarafından gerçekleştirilen resmi sınavlar dışında en geniş coğrafi alana sahip sınav oldu. Türkiye'nin 81 ilindeki 2 bin okulun öğrencileri 13 Mart 2016 Pazar günü gerçekleşecek YGS öncesi, Okan Üniversitesi'nin deneme sınavında ter döktü.

Çözüm videoları internet üzerinden izlenecek
Uzman kadro tarafından hazırlanan soru kitapçıklarıyla, gözetmenler eşliğinde aynı anda sınava giren adaylar, zorlu YGS virajı öncesi sınav performanslarını en iyi şekilde ölçme imkanı buldular. Okan Üniversitesi YGS Deneme Sınavı cevap anahtarı ve çözüm videoları bugün saat 17:00'dan itibaren sinavdirgecer.com'da yayınlanacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)