adscode
adscode

36 yıldır üniversite sınavına giriyor! Peki ama neden?

Sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan 54 yaşındaki Adem Topçuoğlu, hobi olarak 36 yıldır üniversite sınavına giriyor.

36 yıldır üniversite sınavına giriyor! Peki ama neden?
Türkiye'den Haberler
Samsun’un Bafra İlçesi’nde, sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan 54 yaşındaki Adem Topçuoğlu, bu yıl 36′ncı kez üniversite sınavına girdi. Topçuoğlu, hobi olarak her yıl üniversite sınavına girdiğini söyledi.

Sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan 54 yaşındaki Adem Topçuoğlu, hobi olarak 36 yıldır üniversite sınavına giriyor.
Sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan Adem Topçuoğlu, 36 yıldır aralıksız olarak her yıl üniversite sınavına giriyor. 1980 yılında Bafra Lisesi’nden mezun olan Topçuoğlu, bu yıl 36′ncı defa sınava girdi. Bafra Kız Topçuoğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda diğer adaylarla birlikte soruları çözmek için ter döktü.

“BU HEYECAN İÇİN HER YIL SINAVA GİRİYORUM”

36′ncı defa sınav heyecanı yaşayan Topçuoğlu, “Mezun olduktan sonra her yıl sınava girdim. 3 üniversite bitirdim. Şu an İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisiyim. Ancak üniversite sınavına girmekten hiç vazgeçmedim. Benim hobim de üniversite sınavlarına girmek. Yeni mezun öğrenciler gibi her sınava girdiğimde aynı heyecanı yaşıyorum. Bu heyecan için her yıl sınava giriyorum. Hayatımın neredeyse yarısından fazlasını üniversite sınavına girerek geçirdim. Ben bu heyecanı seviyorum ama sınava girecek lise öğrencilerine tavsiyem sınavdan önce ve sonra stres ve heyecan yapmasınlar” dedi.

Bekar olan Topçuoğlu, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu’nu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni ve Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Meslek Yüksekokulu Otobüs Şoförlüğü Bölümü’nü bitirdiğini halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisi olduğunu dile getirdi.

DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)