adscode
adscode

4 Öğretmenini Kaybeden Okulda Eğitim Yoktu

Trafik kazasında 4 öğretmenini kaybeden Gövdeli İlkokulu'nda eğitim yas vardı.

4 Öğretmenini Kaybeden Okulda Eğitim Yoktu
Türkiye'den Haberler
Malatya’da meydana gelen trafik kazasında, Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Gövdeli İlkokulu'nda görev yapan Derya Şahin, Emine Coşkun, Erhan Yaşar ve Çetin Kuşbay ile Kapıdere Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Alişan Ergen’in trafik kazasında hayatlarını kaybetmesi nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Dün yaşanan kazada hayatını kaybeden öğretmenlerin cenazesi bugün toprağa verildi. Kazada bir servis şoförüyle birlikte 5 öğretmen hayatını kaybetti.

EN GENCİ 1990 DOĞUMLU
Kazada hayatını kaybeden öğretmenlerin özgeçmişleri hakkında da bilgiler verildi.
      
Burada verilen bilgilere göre, kazada yaşamını yitiren öğretmenlerden 29 yaşındaki öğretmen Derya Şahin, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2005 yılında mezun olan Şahin, mesleğe 9 Eylül 2005 yılında Erzurum'un Karayazı ilçesinde başladı. Bir süre Antalya'da görev yapan Şahin, 3 Eylül 2013'de Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki Gövdeli İlkokulu'na atandı. Evli olan Şahin, 1 çocuk annesi.
      
Emine Coşkun 1990 yılında Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden 2012 yılında mezun olan Coşkun, Kayseri'nin Bünyan ilçesinde görev yaptıktan sonra 5 Eylül 2013'te okul öncesi öğretmeni olarak Gövdeli İlkokulu'na atandı. Bir yıllık öğretmen Coşkun evli.
      
1984 yılında Malatya'da dünyaya gelen Çetin Kuşbay, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünden 2007 yılında mezun oldu. Beş yıllık öğretmen olan Kuşbay, sırasıyla Kars merkez ve Digor ilçesinde görev yaptı. Evli olan Kuşbay, 21 Ağustos 2013'te sosyal bilgiler öğretmeni olarak Gövdeli Ortaokulu'na atandı.
      
Alişan Ergen 1987 yılında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden 2010 yılında mezun olan Ergen, 2011 yılında Kapıdere Ortaokulu'nda göreve başladı. Evli olan Ergen, 2 yıldır öğretmen olarak görev yapıyordu.
      
1989 yılında Malatya'da dünyaya gelen Erhan Yaşar, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. 1,5 yıllık öğretmen olan Yaşar Kapıdere Ortaokulunda 2012 yılında göreve başladı.
  

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)