adscode
adscode

4. Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşması 27 Ocak'ta!

Çocuk Vakfı, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğinde 27 Ocak, Cumartesi 10.00-12.00 Arasında 4. Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşması düzenlenecek.

4. Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşması  27 Ocak'ta!
Etkinlikler
 4. Zeka ve Yetenek Eğitimi Buluşması 27 Ocak 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Buluşmalar Çocuk Vakfı ve Şişli Millî Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde düzenleniyor. Buluşmada önce çocuk ve yetişkin görüşleri dinlenecek. 

Yrd. Doç. Dr. A. Faruk Levent “Üstün Yetenekli Çocukları Anlamak”, Doç. Dr. Hasan Said Tortop “Özel Yetenekli Çocuklar İçin Farklılaştırılmış Öğretim: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konularında görüşlerini açıklayacaklar. Dördüncü Buluşmanın Onur Konuğu Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Özel Yetenekli Çocuklarda Mentörlük” konulu konferans verecek. Dördüncü buluşma 27 Ocak, Cumartesi 10.00’da Maçka’daki Nuri Akın Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Buluşmalar YouTube ve Facebook üzerinden aynı anda izlenebilecek. 

Buluşmaları Çocuk Vakfı ve Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Düzenliyor 

Çocuk Vakfı ve Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğinde 21 Ekim 2017 tarihinde başlayan buluşmalar 12 Mayıs 2018’e kadar sürecek.
Buluşmalar; “Dersimiz: Hayal Bilgisi, Konumuz: Eğitimde Zekâ ve Yeteneğin Önündeki Engellerin Aşılması” teması üzerinden gerçekleşecek. 12 Mayıs 2018 tarihine kadar düzenlenecek sekiz buluşmada yapılan öneriler kamuoyuyla paylaşılacak.

Dördüncü Buluşma 27 Ocak 2018, Cumartesi Günü Saat 10.00’da Gerçekleşecek

Dörüncü Buluşmanın Açık Mikrofon bölümünde önce Üstün Yetenekli Çocukların Ailelerinin Portalı (ÜYÇAP )’nın belirlediği 9-18 yaş grubundaki çocuklar, Nasıl bir eğitim sistemi hayal ediyorsunuz? sorusunu yorumlayacaklar. Veliler ise,
Eğitim sisteminden beklentileriniz nelerdir? sorusuyla ilgili görüşlerini açıklayacaklar.

İki Alan Uzmanı Görüşlerini Açıklayacak

Dördüncü buluşmada iki alan uzmanı, Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. A. Faruk Levent “Üstün Yetenekli Çocukları Anlamak”; İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Said Tortop “Özel Yetenekli Çocuklar İçin Farklılaştırılmış Öğretim: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konularında görüşlerini açıklayacaklar.

Dördüncü Buluşmanın Onur Konuğu Prof. Dr. Nevzat Tarhan

4. Zekâ ve Yetenek Eğitimi Buluşması’nın Onur Konuğu Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Özel Yetenekli Çocuklarda Mentorluk” konulu konferans verecek.

Buluşmalar Nerede Yapılacak?

Zekâ ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları Maçka’daki Nuri Akın Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Buluşmalar Sosyal Medyadan İzlenebilecek
Zekâ ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları YouTube ( youtube.com/c/cocukvakfi ) ve Facebook’tan (facebook.com/cocukvakfi ; facebook.com/sislimem ) izlenebilecek.

Buluşma Sözcüleri
Zekâ ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları’nın sözcülüğünü Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin ve Şişli İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür yapacak.

Danışman Kuruluş
Zekâ ve Yetenek Eğitimi Buluşmaları, Çocuk Vakfı Özel Yetenekli Çocukları Araştırma Merkezi’nin danışmanlığında yürütülecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)