adscode
adscode

5 bin lisans öğrencisine burs için başvurular başladı

'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için başvurular başladı

 5 bin lisans öğrencisine burs için başvurular başladı
Burslar
Sivas Valisi Davut Gül başkanlığında Sivas Hizmet Vakfı tarafından yürütülen 'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine verilecek olan burs için başvurular başladı.

Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan 'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi'nde ve il dışında öğrenim gören başta Sivaslı öğrenciler olmak üzere 5 bin lisans öğrencisine 8 ay boyunca verilecek olan burs için Vali Davut Gül bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başvuruların alınmaya başlmadığını belirten Vali Gül, öğrencilere verilecek bursa katkı sunmak isteyen kişilerin, Sivas Hizmet Vakfı'nın web sayfasında bulunan hesap numaralarına para yatırabileceklerini vurguladıb Vali Gül, "Para yatıran kişilerin ve burs alan kişilerin ismini sayfamızda yayınlayacağız. Sistem tamamen şeffaf. Toplanan ve verilen paraların kimler tarafından toplandığı ve kimlere verildiği bilinecek ve vatandaş görecek. Şu ana kadar 371 kişi burs almak için müracaat etti. Burs 8 ay boyunca 150 lira olmak üzere öğrencilerimize verilecek. Bu proje Sivas'ın sosyal sorumluluk projesi anlamında en önemli projelerinden biri. Sivaslı hayırseverlerle birlikte 5 bin rakamını hedefliyoruz. Hayırseverlerden de bu konuda destek bekliyoruz. Başka türlü bu rakamalara ulaşamayız. Öğrencilerimizin legal görünümlü illegal terör örgütleri tarafından nasıl istismar edildiğini gördük. Bu açıdan Sivaslı kendi öğrencisine sahip çıkacak. Sivaslı öğrencisini illegal grupların eline zorunluluktan dolayı düşmesini engelleyecek" dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)