adscode
adscode

8. Liselerarası Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı!!

Tüm Türkiye’den ve KKTC ‘ den Sinema tutkunu liseli gençlerin heyecan içerisinde bekledileri Girne Amerikan Üniversitesi 8. Liselerarası Kısa Film Yarışması başvuruları başladı!!

8. Liselerarası Kısa Film Yarışması Başvuruları Başladı!!
Etkinlikler
Yeni Fikirleri desteklemeyi ve  sinema kültürüne katkı sağlamayı amaçlayan GAU  İletişim Fakültesi tarafından organize edilen Liselerarası Kısa Film Yarışması, 8'inci kez genç yönetmenleri ve sinemacıları buluşturmaya hazırlanıyor..

30. eğitim - öğretim yılına doğru ilerleyen Girne Amerikan Üniversitesi tarafından düzenlenen “8. Liselerarası Kısa Film Yarışması” hikâyelerini beyaz perdeye taşımak isteyen genç yönetmen ve kısa filmcileri buluşturarak, hayallerini gerçekleştirmelerine  ve eğitimlerine destek veriyor. Girne Amerikan Üniversitesi bu yarışma ile aynı zamanda sinema adına bir şeyler yapmak isteyen gençlere, çalışmalarını sergileyebilecekleri ciddi ve profesyonel bir platform oluşturmakta. Yarışmada dereceye girenlere Girne Amerikan Üniversitesi Canterbury Kampüsü’ nde burslu eğitim olanakları ve para ödülüne sahip oluyor.

ÖDÜLLER
Birincilik Ödülü: 2000 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsünde 1 yıl %100 Hazırlık Bursu İkincilik Ödülü: 1500 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsünde 1 yıl %100 Hazırlık Bursu  Üçüncülük Ödülü: 1000 Euro ve GAÜ Canterbury Kampüsünde 1 yıl %100 Hazırlık Bursu

SON BAŞVURU 4 NİSAN 2013
GAU Liseler Arası Film Yarışması’nın ödül töreni 11 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecektir. Başvuru formu ve detaylı bilgilere yarışmanın resmi sitesi http://yarismalar.gau.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)