adscode
adscode

80 Yaşında Okuma Yazma Öğrendi

Çelikhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün okuma yazma kursuna katılan 80 yaşındaki Hanım Hancı’nın da okumayı yazmayı öğrenmesi takdirle karşılandı.

80 Yaşında Okuma Yazma Öğrendi
Özel Eğitim

Adıyaman'ın Çelikhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün okuma yazma kursuna ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Kursiyerler arasında bulunan 80 yaşındaki Hanım Hancı'nın da okumayı yazmayı öğrenmesi takdirle karşılandı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen yıl sonu etkinliklerinde Hanım Hancı da bir şiir okudu. Hancı, salonu dolduran vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kurs öğretmenlerinden Ramazan Toptaş, 80 yaşında olmasına rağmen Hancı'nın yoğun bir azimle çalışmasının 'okumanın yaşı yoktur' ilkesini bir kez daha gösterdiğini belirtti. Toptaş, "Ninelerimiz yaşında olan bu kadınların okuma ve yazma arzusuyla bu kursa katılmaları bizi daha da heyecanlandırmakta ve yoğun bir gayretle okumayı öğrenmeleri bizi ayrıca sevindirmektedir. Amacımız toplumumuzda okuma ve yazma bilmeyen herkesin bu kurslara katılarak öğrenmelerini sağlamaktır." dedi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)