adscode
adscode

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun'da 5. hafta finalisti kim oldu?

Abbas Güçlü’ nün hazırlayıp sunduğu yarışma programı “Abbas Güçlü İle Büyük Oyun” 3 Nisan Çarşamba günü Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.

Abbas Güçlü ile Büyük Oyun'da 5. hafta finalisti kim oldu?
Oyun
Güncelleme : 04-Apr-19 16:08

Birbirinden farklı ve yaratıcı oyunların yarıştığı programda öğrencilerden yazılımcılara kadar farklı sektörlerden oyun geliştiriciler yarıştı. Unity Başkan Yardımcısı Ulaş Karademir, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Erkurt, Doğa Koleji Bilişim ve Eğitim Teknolojileri direktörü Hakan İnanır ve Netmarble EMEA Kurumsal Pazarlama Müdürü Burcum Taşkaya’nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada, adaylar oyunlarını sergilemek için kıyasıya mücadele etti.

Ön elemeler sonucunda yarı finale kalan yarışmacı adayları Ömer Faruk Yığın “Slide Math”,  Mustafa Şenel  “Never Drop”,  Kerim Cem Oktay  “Z Tap Bird”, Uğur Atmaca “Futbolun Efendileri” oyunu ile jüri üyelerinin soruları  ve yorumları karşısında stüdyoda ter döktü.

Eğlencede sınır tanımadılar!

Doğa Koleji öğrencileri VR oyunu ile stüdyoda sanal gerçekliğin içinde oyun oynayarak eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

“Küçük Oyun Geliştiricilere jüriden tam puan”

Programda Denizli Efebey Koleji ve Doğa Kolejinden küçük oyun geliştiricilerde oyunlarını sergiledi. “The Golden Ball” oyununu geliştiren Denizli Efebey Koleji 8. Sınıf öğrencileri Alper Arda İpek - Alperen Cebe jüriden tam not aldı.

“Dungeon Universe” Oyununu geliştiren Doğa Koleji 7. sınıf öğrencileri Ömer Mert Okul - Çağan Egemen Arslan - Muhammet Kara’da  jüriden büyük alkış topladı.

5. Haftanın finalisti “NEVER DROP

İlginç ve bir o kadarda güzel oyunlar karşısında seçim yapmakta zorlanan jüri diğer oyunlarında çok yaratıcı ve iyi olduğunu vurgularken Yıldız Teknik Üniversitesi Biyokimya Mühendisliği öğrencisi olan Mustafa Şenel’in “NEVER DROP” oyununun mekanikleri ve tasarımından etkilendiklerini ve oyunun keyifli olduğunu belirterek beşinci haftanın birincisi seçti.

Unity’den Profesyonel Lisans ödülü

Beşinci haftanın birincisi seçilen Mustafa Şenel’e programda “Gazelle” ödülünü art arda 8 kez alan, Unity Başkan Yardımcısı Ulaş Karademir tarafından 10 bin TL değerindeki oyun yazılım paketi verildi.

“Abbas Güçlü ile Büyük Oyun”da büyük ödül tam 250 bin TL!

Birinciye,

- Netmarble ve Startershub tarafından yatırım desteği karşılığında tam 250 bin TL ödül ve yayıncı desteği.

- Dünyanın dört bir tarafından gelen oyun geliştiricilerinin bir arada olduğu Unity Europe Kopenhag etkinliğine davet.

- Just English’in New Jersey şubesinde 3 aylık dil eğitimi.

İkinci ve üçüncüye

- Netmarble tarafından yayıncı desteği.

- Just English’in New Jersey şubesinde 3 ay dil eğitimi olanağı.

Abbas Güçlü İle Büyük Oyun’ da, oyun geliştiricilerini büyük ödülün yanı sıra yurt içi ve yurt dışında fırsatlar da bekleyecek. İTÜ ARI Teknokent, Hacettepe ve ODTÜ Teknokent’te ücretsiz ofis imkanı olacak.

Yarışmaya “yeni bir oyunum var, en iyi benim oyunum, Türkiye’yi mobil oyunlarında farklı bir noktaya taşırım” diyen herkes başvurabilecek.  Başvurular www.kanald.com.tr adresi üzerinden devam ediyor. 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)