adscode
adscode

Acun Annesinin Adına Okul Yaptırdı

Önceki gün Van’a giden Ilıcalı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun yerine annesi İlknur Ilıcalı adına yaptırdığı okulun açılışını yaptı.

Acun Annesinin Adına Okul Yaptırdı
Haberler
Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği yarışma programlarıyla reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, yaptığı hayır işleriyle de milyonların kalbini kazanıyor! Geçtiğimiz yıl yaşanan ve 644 kişinin hayatını kaybettiği Van depreminden sonra bölgeye okul yaptıracağı sözünü veren Ilıcalı bu sözünü tuttu. Van’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun yerine bir okul yaptırdı.
BABASI ADINA DA OKUL YAPTIRACAK
Acu Ilıcalı, önceki gün annesi İlknur Ilıcalı’nın adına yaptırdığı İlknur Ilıcalı İlköğretim Okulu’nun açılışı için Van’a gitti. İçinde laboratuvarı da bulunan 16 derslikli okulu çok beğendiğini belirtip en büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini söyleyen Ilıcalı, öğrencilerin sevgi seli karşısında çok duygulandı. Ünlü televizyoncu, “Bu okuldan çıkacak başarılı öğrencilerle gurur duyacağım. İnşallah, Allah rahmetli babam adına da bir okul yaptırmamı nasip eder” dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)