adscode
adscode

Ahmet Özer “Kariyer Basamaklarında” Acil Çözüm istedi

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Özer, yakın çalışma arkadaşlarıyla birlikte Eğitim-Bir-Sen Antalya teşkilatıyla buluştu.

Ahmet Özer “Kariyer Basamaklarında” Acil Çözüm istedi
Sendikalar

Ahmet Özer’in çalışmalarına; Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Murat Bilgin ve Esat Tektaş eşlik ediyor.
Eğitim-Bir-Sen  Genel  Başkan Vekili Ahmet Özer, Mili Eğitim’de önemli bir sorun haline gelen ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan “Kariyer Basamakları” sorununa değindi.
Konu hakkında Antalya’da açıklamalarda bulunan Ahmet Özer şu ifadeleri kullandı:
“Milli Eğitim Bakanlığı Kariyer Basamaklarında bir an önce düzenleme yapmalıdır.
Yapılması gereken Anayasa Mahkemesi’nin iptal ettiği hükümlerin, iptal gerekçeleri göz önünde bulundurularak,  kariyer basamakları sisteminin yasa yolu ile yeniden düzenlenerek sürece işlerlik kazandırılması gerekmektedir.
Bu durumu sadece uzman ya da başöğretmen statüsü nedeniyle alınan ücret farkına dayandırmak, öğretmenlik mesleğine yapılacak bir haksızlıktır.
Yıllardır kariyer basamaklarında yükselmek isteyen öğretmenlerin hakları gasp edilmiş ve dolayısı ile maddi kazanımları da engellenmiştir. Milli Eğitim Bakanlığının bu mağduriyete bir an önce son vermesi gerekmektedir.”
Eğitim-Bir-Sen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:
“Başarmak için yola çıkanlar asla yorulmazlar. Vakti Kuşananlar Antalya'da. Antalya'nın yiğitleri sizleri seviyoruz.”

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)