adscode
adscode

Alarko Carrier ACademi şirket içi eğitimlerini sürdürdü

Alarko Carrier ACademi  şirket içi eğitimlerini sürdürdü
Eğitim
Alarko Carrier’ın, şirket çalışanları ve iş ortaklarının mesleki gelişimini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği ACademi eğitim platformunda, 2016 yılı boyunca yüzlerce katılımcıya farklı içeriklerde eğitim verildi. Yıl boyunca yapılan eğitimlerde; Ürün Satış (greenbox teknolojisi ile hazırlanmış video eğitimleri), ACE Sertifikasyon, Bilgi Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Basınçlı Gaz Tüpleri, Hava Koşullandırma Mühendislik Eğitimleri gibi konular ele alındı.

Alarko Carrier ACademi’de eğitimler; internet ortamında görsel, canlandırma, film ve sesli anlatımla desteklenen kolay anlaşılır dokümanlarla gerçekleştiriliyor. Öğrenciler, kendi belirledikleri zamanlarda ve istedikleri yerde eğitim alabiliyor, sınavlar da internet üzerinden yapılıyor. ACademi, eğitim danışmanları ve internet üzerinden sağladığı tartışma ortamlarıyla, öğrencilere her aşamada destek veriyor. Alarko Carrier, e-öğretim sistemiyle elemanlarının sürekli eğitilmesi ve yetkinleştirilmesinde yeni olanaklar sunarak, kaliteli hizmetin sürekliliğini sağlıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, Alarko’nun 60 yılı aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektörde okul olarak nitelendirildiğini belirterek şunları söyledi: “Şirketimizin ve iş ortaklarımızın çalışanlarını mesleki, kişisel ve kurumsal konularda sürekli eğitmek amacıyla, Mayıs 2009’da ACademi’yi hayata geçirdik. ACademi’de ısıtma, hava koşullandırma ve su basınçlandırma alanlarında çalışan servis teknisyenlerinden satış ve proje mühendislerine kadar tüm teknik elemanların internet üzerinden erişebileceği iklimlendirme kursları düzenliyoruz. Kurslar, temel, geliştirme ve ileri derecelerde sunduğumuz dersler ve sertifika programlarıyla, yardımcı ve kişisel eğitim konularını kapsayan zengin bir içeriğe sahip.”

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)