adscode
adscode

Alev Topları Programı, ayda 400 TL burs alacak yeni kıvılcımlarını arıyor

Eğitimin niteliğini artırmaya yönelik programlar geliştirmek ve uygulamak üzere çalışmalar yürüten Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Programı’nın bu yılki başvuru süreci için çalışmaya başladı.

Alev Topları Programı, ayda 400 TL burs alacak yeni kıvılcımlarını arıyor
Burslar
Eğitimin niteliğini artırmaya yönelik programlar geliştirmek ve uygulamak üzere çalışmalar yürüten Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Programı’nın bu yılki başvuru süreci için çalışmaya başladı. Gençlerin, bir ‘Kıvılcım’ olarak başladıkları süreçte ‘Alev Topu’na dönüşmeleri adına yapılandırılan program, yeni Kıvılcımlarıyla buluşmak için gün sayıyor.

Çelikel Eğitim Vakfı, Alev Topları Programı’nın bu yılki başvuru süreci için çalışmalarına başladı. Grup ve bireysel mülakatlarla sürdürülen yoğun bir değerlendirme sürecinin ardından yeni kıvılcımlarını belirleyecek olan Alev Topları Programı’na başvurular, 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Alev Topları Programı kapsamında kıvılcımlara yılda 12 süreyle ayda 400 TL burs imkanı ile birlikte pek çok kişisel, kültürel ve sosyal gelişim imkanı da sunuluyor.

Bugünün Kıvılcımları, Yarının Alev Topları...

2012-2013 eğitim öğretim yılından bu yana yürütülen ve 5. dönem kıvılcımlarını belirleyecek olan Alev Topları Programı gençlerin okuldaki başarılarını etik değerlere dayalı, dengeli ve verimli bir yaşam biçimine dönüştürmek fikri üzerine yapılandırıldı.

Programda, burs desteğinin yanı sıra, kişisel, kültürel ve sosyal gelişim fırsatlarıyla öğrencilerin tüm yaşamını saran bir anlayış hâkim. Burs alan tüm Kıvılcımlar kendilerine sunulan ‘kültür sanat paketi’ ile kültür sanat etkinliklerine katılım imkanına sahip oluyorlar. Ayrıca program kapsamında kişisel ve sosyal gelişim eğitimleri düzenleniyor, alanında uzman kişilerle vizyon buluşmaları gerçekleştiriliyor ve Kıvılcımlara çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alma fırsatı sunuluyor. Kıvılcımlar kendilerine hediye edilen Müze Kart Plus ve İKSV Sarı Lale Kart abonelikleri ile kitaplarla da özel bir programa dâhil olmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)