adscode
adscode

Amerika'nın en iyi 30 üniversitesinden biri İstanbul'da

Amerika'nın en iyi 30 üniversitesinden biri olan "Western Kentucky Üniversitesi", 24 Ekim Cumartesi günü Taksim Hilton Hotel’de öğrencilere yeni eğitim fırsatları sunacak.

Amerika'nın en iyi 30 üniversitesinden biri İstanbul'da
Üniversite
Mezun Group’un düzenlediği eğitim fuarında öğrencilerle buluşacak olan Western Kentucky Üniversitesi, yeni eğitim fırsatlarının yanı sıra birçok burs, staj ve yüksek lisans öğrencilerine asistanlık gibi ayrıcalıklar sunacak.150’den fazla programda eğitim vermekte olan Western Kentucky Üniversitesi, yurtdışı eğitim konusunda öğrencilerin tüm sorularını yanıtlayacak.

Kayıt olan ilk öğrenciye $5.000 Eğitim Bursu!
16 Ekim tarihine kadar Mezun Başvuru Destek Merkezi ile başvuru yapan ve kayıt olan ilk öğrenci koşulsuz, şartsız $5.000 burs kazanırken, kayıt yaptıran ikinci öğrenci $3.000, kayıt yaptıran ilk 10 öğrenci ise $500 eğitim desteği kazanacak. Ayrıca 16 Ekim’e kadar tüm başvurular ücretsiz olarak yapılacak. 

Türk öğrencilere yıllık $10.000 burs imkanı!
Western Kentucky Üniversitesi, Türk öğrencilere lisans eğitiminde yıllık $10.000 burs imkanı sunarken, yüksek lisans eğitiminde ise kayıt olan herkese yıllık $3.600 eğitim desteği verecek. Bununla birlikte yüksek lisans öğrencilerine asistanlık fırsatı ve başarılı olan öğrencilere 100%'e kadar harç bursu sunacak.
Fuar hakkında detaylı bilgiye ve başvuru formuna Mezun.com’dan ulaşabilirsiniz.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)