adscode
adscode

Annenize son kullanma tarihi olmayan bir hediye alın!

Sevgisinin ömrü olmayan annenize son kullanma tarihi olmayan bir hediye alın!

Annenize son kullanma tarihi olmayan bir hediye alın!
Vakıf ve Dernekler

Bu anneler gününde biz 'iyilikhediyeet.com' ailesi olarak hayatlarını hiç bir karşılık beklemeden bize adayan annelerimize son kullanma tarihi bir gün, bir hafta, bir ay ya da bir yıl olan bir hediye yerine ömür boyu hatırlayabileceği hediyeler hazırladık.
Anneler gününde 'anneme layık olan o hediyeyi bulamadım' diye şikayet edenlere, hediyelerin en anlamlısını alma fırsatı sunan 'iyilikhediyeet.com', 'Sevgisinin ömrü olmayan annenize, son kullanma tarihi olmayan bir hediye alın' sloganıyla yola çıktı.  Anneler gününe özel yapılan küçük kutlamalar ve verilen çeşitli hediyeler yerine en anlamlı hediyeyi verme imkanı sunan 'iyilikhediyeet.com' ona, tıpkı sevgisi gibi sonsuz, eşsiz ve karşılıksız 'iyilik hediyesi' seçeneklerini sunuyor.
 
Hayatını Bizim İyiliğimize Adayan Annelerimize
Hediye anlayışına yeni bir soluk getiren, 'iyilikhediyeet.com', annenizi ve kendinizi mutlu etmenin yanı sıra hiç tanımadığınız başka insanlara da yardım etmek amacıyla Anneler Günü’ne özel hediye seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Siz de en kıymetlinize paha biçilemez bir hediye vermek için; bir yudum suya hasret kalmış bölgelerde anneniz adına bir su kuyusu açtırabilir, Afrika’da gözleri katarakt yüzünden hayata kapanmış bir insanın ameliyat masraflarını karşılayabilir, milyonlarca çocuğun yetim kaldığı bu dünyadan bir yetime sahip çıkabilir ya da maddi imkansızlıklar yüzünden eğitim alamayan bir çocuğun elinden tutabilirsiniz.
İyi bir evlat yetiştirmek için hayatını bizlere adayan annenize, etkisi bir ömür sürecek iyi bir hediye vermek isteyenler 11 Mayıs 2014 Pazartesi gününe 'iyilikhediyeet.com' adresinden hediyelerini gönderebilecek. Yapılan bağışlar karşılığında annenize özel hazırlanacak. Anneniz adına sahip çıktığınız yetimin veya ameliyatına destek verdiğiniz bir katarakt hastasının fotoğrafının bulunduğu orijinal teşekkür belgesi veya su kuyusu bağışınız için önce sembolik bir teşekkür belgesi ardından açtırılan kuyunun fotoğrafının olduğu orijinal belge, Kimse Yok Mu tarafından hediyeyi gönderenin e- posta adresine ve annesinin ikamet adresine gönderilecek.
Bu Anneler Günü’nde annenize vereceğiniz armağanın değeri paha biçilemez olsun diyorsanız, anneniz adına 'iyilikhediyeet.com'dan ‘Afrika Katarakt’, ‘Bir Çocuk Okutuyorum’, ‘Yetim’ ve ‘Su Kuyusu’ kampanyalarından birine Kimse Yok Mu güvencesi ile bağış yaparak hayatının sizden sonra en anlamlı hediyesini verin.
Anneler günü bağışlarının 11 Mayıs Pazartesi gününe kadar yapılabilecek.  iyilikhediyeet.com adresi yıl boyunca sevdiklerine iyilik hediye etmek isteyenlerin ziyaret edilebilecek.

iyilikhediyeet.com'dan Anneler Günü Hediye Seçenekleri
Temiz Su Projesi         : 4.000 usd – 5.500 usd
Yetim Bağışı              :  360 usd
Katarakt Ameliyatı     :  100 usd
Bir çocuk okutuyorum: 500 TL
 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)