adscode
adscode

AÖF bahar dönemi kayıtları için yarın son gün!

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ders kayıt işlemleri devam ediyor. Bahar dönemi kayıtları yarın sona erecek.

AÖF bahar dönemi kayıtları için yarın son gün!
Eğitim Vitrini
Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) ders kayıt işlemleri devam ediyor. Bahar dönemi kayıtları yarın sona erecek. Öğrenciler, https://anasis.anadolu.edu.tr/#/ adresinden kayıt yenileme yapabilecek.

Türkiye’de İstanbul Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi’nin açık öğretim fakülteleri bulunuyor. Öğrenciler, bu 3 üniversiteden istediği bölümün açık öğretim fakültesini okuyabiliyor. Açık öğretim fakültelerinde okuyan öğrencilerin öğrenimlerini sürdürebilmeleri için bahar dönemi kayıtlarını yapmaları gerekiyor.

Bahar döneminde öğrenim görmek isteyen öğrenciler, kayıt yenileme esnasında ders seçimlerini yaptıktan sonra Vakıflar Bankası şubelerinden ya da internet üzerinden harç bedelini ödeyecek.

SINAV TARİHLERİ NASIL ÖĞRENİLECEK?

AÖF sistemine öğrenci no’su (TC kimlik numarası) ve şifre ile giriş yaparak, sınav tarihleri, sınav sonuçları, ders seçimi, ders ekleme ve silme işlemleri öğrenilebiliyor. Sınavlara girişte istenen sınav giriş belgesine bu sistem üzerinden ulaşılabiliniyor. Şifre bilmeyenler, AÖF bürolarına ya da milli eğitim müdürlüklerine giderek öğrenebilecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)