adscode
adscode

Arı Sütü Kremi Etkileri

Gençlik döneminde oluşan bazı cilt sorunlarından biri olan sivilce oluşumu için genel olarak gençler bu sivilce sorunlarını ortadan kaldırmak ve araştırmak yerine bunu makyaj ürünleri ile kapamayı tercih…

Arı Sütü Kremi Etkileri
Türkiye'den Haberler
Gençlik döneminde oluşan bazı cilt sorunlarından biri olan sivilce oluşumu için genel olarak gençler bu sivilce sorunlarını ortadan kaldırmak ve araştırmak yerine bunu makyaj ürünleri ile kapamayı tercih etmektedirler. Bu nedenden dolayı da ilerleyen yaşlarda sürekli kozmetik ürünlerden makyaj kullanımı yapılması nedeni ile bir süre sonra ciltte farklı sorunlar oluşmaya başlar ve bunlardan biri de kırışıklıklardır. Bu kırışıklıkları ortadan kaldırmak için günümüzde arı sütü kremi kullanımı yapılmaktadır. Günümüzde oldukça yoğun olarak tercih edilen etkili bir kozmetik ürünü olan arı sütü kreminin bir çok yönden faydaları bulunmaktadır. Ve eğer siz de çok yoğun olarak makyaj malzemeleri tüketimi gerçekleştiriyorsanız arı sütü kremi kullanmalı ve bu sayede ciltte oluşan sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.
Çünkü kullanılan bu makyaj malzemeleri ciltte bir süre sonra gözeneklerin de kapanmasını sağlayarak oksijensiz bir cilde sahip olmanızı sağlar ve cildin elastikliğini de kaybetmesi ile birlikte sivilce oluşumu da giderek artış gösterir ve yaşlılık belirtileri çok daha erken yaşlarda ortaya çıkar.

Cildimizin bu durumda A, E, C, B vitaminlerine ihtiyaç duymaya başlar. Bununla birlikte magnezyum ve silica gibi minerallere de ihtiyaç duyar. Bu vitamin ve mineraller de arı sütü içerisinde yer aldığından dolayı arı sütü kremi kullananlar ciltlerinde oluşan sorunları bu sayede ortadan kaldırır. A vitamini cildin mukus zarlarını korur ve bu sayede kırışıklıklar ortadan kalkmaya başlar. A vitamini bu yüzden cilt için çok önemlidir. Burun ve üst dudak arasında oluşan çizgileri ise B vitamini ortadan kaldırmaktadır. Kolejen oluşumu için de C vitamini oldukça önemlidir ve tüm bunlar bir araya geldiği zamanda görüldüğü gibi ciltteki tüm kırışıklıklar ortadan kalkmakta ve elastik bir cilde sahip olma şansınız bulunmaktadır. Aynı zamanda E vitamini de stres gibi nedenlerden oluşan kırışıklıkları ortadan kaldırmaktadır. Silica da cildin elastik görünümünü arttırmaktadır. Yani ürün içerisinde yer alan her bir maddenin ciltte çok fazla etkileri olduğundan dolayı cildinizin bakımı için siz de arı sütü tercih edebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)