adscode
adscode

ARI’DA ÜSTÜN BAŞARILI ÖĞRENCİLER YARIŞTI

Başarılı öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve nitelikli eğitim alma olanağı sunmak amacıyla Sıtkı Alp Eğitim Vakfı (SAEV) tarafından Üstün Başarı Bursu (ÜBB) Sınavları düzenlendi.

ARI’DA ÜSTÜN BAŞARILI ÖĞRENCİLER YARIŞTI
Okullardan Haberler

İlk ve ortaöğretim düzeyinde uygulanan sınavlar 8. sınıflar seviyesinde 16 Şubat, 4. sınıflar seviyesinde ise 1 Mart 2020 tarihlerinde Özel Arı Eğitim Kurumları Kampüsünde gerçekleştirildi.

Eğitim-öğretimlerini Arı Okullarının öncü, örnek ve çağdaş eğitim anlayışı rehberliğinde sürdürmek isteyen öğrenciler sınavdayken veliler de gerçekleştirilen “Ortaokul Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı”nda Özel Arı Okulları ile ilgili bilgi edindiler.

Arı Ortaokulunun kurumsal yapısının anlatımıyla başlayan toplantıda yabancı dil öğretimi ve uluslararası programlar, eğitim-öğretim proje ve uygulamaları ile rehberlik uygulamaları velilerle etkin bir biçimde paylaşıldı. Öğrencilerin sağlıklı bir ortaokul yaşamı sürdürebilmeleri için dikkat edilmesi gerekenlerin aktarıldığı toplantının sonunda da veliler merak ettikleri soruları İlköğretim Kurumları Müdürü Nermin Güney’e yönelttiler.

Sınavda başarılı olan ve derece alan öğrenciler ortaokul ve lise öğrenimleri süresince SAEV’den aldıkları %100 eğitim bursu ayrıcalığını yaşayacaklar.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)