adscode
adscode

ARI’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Özel Arı Okulları, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü Swiss Otel’de 23 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirdiği “Öğretmenler Günü Yemeği” ile kutladı.

ARI’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI
Okullardan Haberler

Özel Arı Okulları Kurucusu ve Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp başta olmak üzere Arı Eğitim Kurumlarının yöneticilerini ve öğretim kadrosunu bir araya getiren kutlamada, öğretmenler günü coşkusu doyasıya yaşandı.

Kutlamanın açılış konuşmasını yapan Özel Arı Okulları Genel Müdür Yardımcısı Dr. Seva Demiröz, en büyük amaçlarının eğitim öğretimde yüksek kaliteyi sürdürülebilir kılmak ve iyi örnekler ortaya koyabilmek olduğunu belirterek “Yolumuz, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği, aklın ve bilimin yoludur. Bu yolda, bu önemli amacın sorumluluğunu ve sonuçta eriştiğimiz büyük onuru paylaştığımız değerli öğretmenlerimiz, hepinizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

“ÖĞRETMENLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİN TEMİNATIDIR”

Arı Okullarına önemli hizmetlerde bulunmuş emekli yöneticilerin de onur konuğu olduğu bu özel gecede Özel Arı Okulları Kurucusu ve Çankaya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp de bir konuşma yaptı. Konuşmasında devletlerin sürekliliği ve refahı için öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Alp, “Gerekli donanıma ve niteliğe sahip, özverili ve fedakâr her öğretmen ülkemizin geleceğinin teminatıdır” dedi.

Gecede 10 ve 30. hizmet yılını dolduran yönetici, koordinatör uzman ve öğretmenler plaket alırken öğretmenlerden oluşan koro geceyi Barış Manço şarkılarını seslendirerek renklendirdi. Kutlama, birbirinden güzel müziklerin ardından pasta kesimiyle tamamlandı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)