adscode
adscode

Artık Türk Telekom'un da bir akıllı telefonu var

Türkiye’nin en büyük iletişim tabanlı şirketlerinden Türk Telekom, TT175 adındaki yeni akıllı telefon modelini duyurdu.

Artık Türk Telekom'un da bir akıllı telefonu var
Bilim Teknoloji
Türk Telekom, artık mağazalarında farklı şirketlere ait ürünlerinin yanına kendisine ait bir cihazın da satışını gerçekleştirecek. TT175’in ismi ise Türk Telekom’un kuruluşunun 175'inci yılına vurgu yapılarak konuldu. 

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ NELER? 

Telefonun özelliklerine baktığımızda 5.5 inçlik Full HD IPS ekranın yer aldığı TT175’te Mediatek MT6735 işlemci bulunuyor.
13/5 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamerası bulunan modelde 2 GB RAM ve microSD kart destekli 16 GB dahili hafıza alanı yer alıyor.
Cihaz, 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS dışında önümüzdeki yılın Nisan ayından itibaren hizmete girecek 4.5G bağlantısı da destekliyor. 
Rakip şirketlerin telefonlarından ayrılan en önemli özelliği ise arka kısmında bir parmak izi okuyucusunun olması. Ayrıca 3000mAh gücündeki bataryası, kullanıcılara uzun süreli telefon kullanım deneyimini yaşatacak. 

TT Launcher ekran uygulamasıyla birlikte Android 5.1 Lollipop işletim sisteminin çalıştırdığı TT175, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini de alacak. 899 TL etiket fiyatıyla önümüzdeki günlerde satışa sunulacak TT175’te Avea ve TTNET’in özel uygulamaları da bulunacak. 

İHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)