adscode
adscode

"ATATÜRK OKULUMUZDA"

MEV Koleji Öğrencileri ‘’İzinde yürüdüğümüz ve yüreklerimizdeki Ata’mız bizim yanımızda, Yaşasın Cumhuriyet ’’adlı Sosyal Sorumluluk projesiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında tüm yüreklerde büyük coşku yarattı.

"ATATÜRK OKULUMUZDA"
Okullardan Haberler

MEV Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ‘’İzinde yürüdüğümüz ve yüreklerimizdeki Ata’mız bizim yanımızda, Yaşasın Cumhuriyet ’’ projesini hayata geçirmek için müthiş çaba sarf ettiler. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı haftasında arkadaşları ile birlikte Cumhuriyet Sokağı oluşturdular. Kutlama programı akışında yer alan Cumhuriyet Kahramanlarının isimlerini taşıyan çeşitli dükkânlar açtılar. Kendilerinin hazırladıkları ürünleri arkadaşlarıyla paylaştılar. Sokakta ayrıca müzik evi ve Cumhuriyet sergisi de yer almaktaydı. Cumhuriyet sokağı ile iki hedefleri vardı. Birincisi Cumhuriyet coşkusunu tüm haftaya yaymak, ikincisi ise hazırladıkları töreni uygulayabilmek için arkadaşlarından destek almak.

Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında, Cumhuriyet kahramanlarımız ve Cumhuriyetimizin bize getirdikleri teması işleniyor. Asıl final sahnesi onlar için büyük bir önem taşıyordu.

Hazırladıkları Sosyal Sorumluluk projesiyle;

Cumhuriyet gençliği olarak, fikirleriyle herkese ışık tutan, yolunda yürüdükleri ve yediden yetmişe tüm yüreklerde var olan kocaman Atatürk sevdalarını, O’na duydukları özlemi bir nebze de olsa dindirebilmek. Hazırladıkları projeleriyle, okuldaki öğrencilere, velilere, öğretmenlerine ve hatta görsel ve yazılı basın yoluyla tüm Türkiye’ ye bu heyecanı ve coşkuyu yaşatabilmek. Bunun için öğretmenlerini profesyonel makyaj desteği alarak dış görünüşüyle bire bir Atatürk yaptılar. Kutlamanın final bölümünde Atatürk sahneye ağır adımlarla geliyor. Herkesin şaşkın bakışları arasında Frag giymiş modern görünümüyle Zeybek oynuyor. Büyük heyecan ve hayranlık uyandıran sahnede müthiş bir görsel ve duygusal bir şölen yaşanıyor. Törende yaşanan bu heyecan dalgasının yüreklerde yer edinerek bir ömür boyu taşınıp paylaşılarak çoğalacağını düşünerek bu güzel projeye imza atıyorlar.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)