adscode
adscode

Atılım Üniversitesi ve Medicana Ankara'dan iş birliği

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Medicana İnternational Ankara Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Atılım Üniversitesi ve Medicana Ankara'dan iş birliği
Üniversite
Medicana International Ankara Hastanesi ile Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Medicana International Ankara Hastanesi Genel Müdürü Müdürü  Op. Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız ile Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Terzioğlu’nun imzaladığı protokol kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz Türkiye genelinde Medicana Hastanelerinde iş fırsatı bulabilecek. Bununla birlikte, Medicana Hastanesi personelleri de eğitimlerini daha da ilerletmek istedikleri takdirde Atılım Üniversitesi fırsat ve imkanlarından  yararlanabilecek. 

Medicana İnternational Ankara Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız, Medicana ailesi olarak Atılım Üniversitesiyle gerçekleştirilen Afiliasyon Protokolünün imzalanmış olmasından gurur duyduğunu, bu şekilde bu iki kurumun Ankara'da sağlık alanında  bir ilke imza atıldığını belirtti.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Terzioğlu ise bu protokol anlaşmasıyla birlikte, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde İngilizce eğitim veren Sağlık Bilimlerinin, akademik ve klinik entegrasyonunun sağlanmasında büyük bir adım atmış olduğunu belirtti. Medicana International Ankara Hastanesi ile toplantılar,  yayınlar,  yüksek lisans ve doktora programlarının yapılmasının gelecekte farklar yaratacağının altını çizdi.

Atılım Üniversitesi öğrencilerine Medicana International Hastanesinde uygulama fırsatları sunarak  farklı disiplinlerden ve mesleklerden vaka örneklerini görmelerini imkanı verecek olan bu işbirliği programının, öğrencilerin mesleki donanım ve becerilerinin geliştirilmesine katkı sağlaması öngörülüyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)