adscode
adscode

Atlas Üniversitesi Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Türkiye’de eğitime yeni bir bakış açısı kazandırma vizyonuyla yola çıkan Atlas Üniversitesi, tanıtım günleri kapsamında 30 Temmuz - 20 Ağustos tarihleri arasında öğrenci adaylarını bekliyor.

Atlas Üniversitesi Tanıtım Günleri Devam Ediyor
Üniversite

Akademisyenlerden ve idari personelden oluşan ekip, Atlas Üniversitesi Vadi kampüsünde aday öğrenciler ile ailelerini meslekler, bölüm tercihleri ve Atlas'ın eğitim modeliyle ilgili bilgilendiriyor.


Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin yanı sıra Mühendislik & Doğa Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nda 28 programa öğrenci kabul edecek üniversitenin 110 bin m2 üzerine kurulu modern kampüsünde bu yıl 1500’e yakın yeni öğrenci eğitim alacak. Tıp, Diş Hekimliği, Dil ve Konuşma Terapisi, Hemşirelik, Endüstri Mühendisliği, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Yazılım Mühendisliği, İşletme, Psikoloji gibi bölümlerde bu yıl ek olarak İngilizce bölümü açan Atlas Üniversitesi’nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü öğrenci alımına açıldı.

Adaylara hem online hem birebir danışmanlık veriliyor

Tercih dönemi boyunca www.atlas.edu.tr adresinde canlı destek uygulamasında birebir görüşme şansı yakalayan öğrenciler, aynı zamanda uzman eğitimcilerle listelerini hazırlayabiliyor ve tercih rehberliği hizmeti alabiliyor. Kampüsünü tanıtım günleri için pandemi kurallarına uygun şekilde dizayn eden ve tüm önlemleri alan Atlas Üniversitesi’nin akademisyenleri her gün saat 09.00 – 18.00 saatleri arasında kampüste adaylarla birebir görüşmeler de gerçekleştiriyor.

Burs olanakları adaylara ve öğrencilere fırsat yaratıyor


YKS kontenjan bursu yanında başarı bursları ya da eğitim sürecinde alınabilecek akademik başarı bursları gibi destekler sunan Atlas Üniversitesi, başarılı adayları eğitim sürecinde birçok burs olanağı ile karşılıyor. İlk 100, ilk 500 ve ilk 1000’de olan adayları kapsayan YKS derece bursundan ilk tercih indirimine, meslek lisesi mezunlarını kapsayan Meslek Yüksek Okulu bursundan şehit ve gazi yakınlarına uygulanan indirimlere kadar destekler oluşturan üniversitede engelsiz hayat indirimi, sporcu indirimi ve aile indirimi de uygulanıyor. Aynı zamanda Atlas Üniversitesi eğitim sürecinde gösterdikleri başarılara göre öğrenciler akademik başarı bursu ile de destekleniyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)