adscode
adscode

Bahçeşehir Koleji CNR Fuarı’nda

Kitap Fuarı Bahçeşehir Koleji ile renklendi

Bahçeşehir Koleji CNR Fuarı’nda
Okullardan Haberler

1-9 Mart 2014 tarihleri arasında CNR’da düzenlenen Kitap Fuarı’nın etkinlik sponsoru olan Bahçeşehir Koleji, çocukları keşfetmeye ve yaşayarak öğrenmeye davet ediyor.
Kitapsever bir nesil için okuma alışkanlığının küçük yaşta kazandırılması yadsınamaz bir gerçek. Bu nedenle kitap fuarlarına ve bu fuarların sıklıkla tekrarlanmasına ihtiyaç fazla. Ancak, hiç kuşkusuz çocuklar yaşayarak, keşfederek ve deneyimleyerek öğrenmeyi çok seviyor. Bahçeşehir Koleji’nin 1 Mart Cumartesi günü başlayan ve 9 Mart Pazar günü sona erecek, CNR kitap fuarının yaklaşık 300 bine ulaşması beklenen ziyaretçilerine güzel bir sürprizi var.  Fuarı ziyaret edecek çocuk ve gençler, Bahçeşehir Koleji’nin 500 metrekarelik bir alanda kendileri için oluşturduğu, yaşayarak öğrenmelerine fırsat sunan; teknolojiden sanata, bilimden spora farklı alanları içeren tüm etkinliklerinden ücretsiz olarak faydalanabilecekler.  
9 gün sürecek fuar boyunca 11:00 -17:00 saatleri arasında, Bahçesehir Koleji’nin çok yönlü ve renkli dünyasındaki etkinliklere katılım mümkün.  

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)