adscode
adscode

Bahçeşehir’e büyük eğitim yatırımı!

Vizyon Koleji ikinci kampüsü Bahçeşehir’de açlıyor.21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye’de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji ikinci kampüsünü…

Bahçeşehir’e büyük eğitim yatırımı!
Özel Okullar
Vizyon Koleji ikinci kampüsü Bahçeşehir’de açlıyor.21. yüzyıl eğitim anlayışı kapsamındaki öncü ve özgün programlarıyla hem Türkiye’de hem de yurtdışında farkındalık oluşturan Vizyon Koleji ikinci kampüsünü Bahçeşehir’de açıyor. Bahçeşehir’in gözde okullarının bulunduğu, ‘’okullar bölgesi’’ diye anılmaya başlayan bölgede 12.500 m2 kapalı alana sahip modern bir kampüs projesine başlayan Vizyon Koleji, Mart ayından itibaren tanıtım ofisinde, tüm sınıflarda kayıt almaya başlıyor.

Vizyon Koleji’nden 100 başarılı öğrenciye burs müjdesi!

Vizyon Koleji Konsept Tanıtım Günü Etkinliği ve Burs Sınavı 14 Mart 2015, Cumartesi günü yapılacak. Esenyurt Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleşecek sınavın birinci seansı 10:00’da ikinci seansı ile 14:00’da yapılacak. Sınavlara gelecek yıl 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11 , 12. Sınıfı okuyacak olan öğrenciler katılabilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)