adscode
adscode

Bakırköy Belediyesi 23 Nisan'da özel çocukları unutmadı

Engelli çocuklar vosvos turu ve boğaz turu atacak, bacaları grafiti ile boyayacaklar.

Bakırköy Belediyesi 23 Nisan'da özel çocukları unutmadı
Etkinlikler
Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Volkwagen Kaplumbağa Otomobil Derneği ve Uluslararası 118-E Yönetim Çevresi Konfederasyonu işbirliği ile özel çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "Vosvoslar" ile Bakırköy Turu atacaklar.
 
Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı'nda saat 12.00'de başlayacak  "Özel Çocuklarla, Vosvoslar İle Bakırköy Turu" Ataköy 5. Kısım Camii yanında bulunan Attila İlhan Parkı'nda son bulacak.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu  da Vosvos kullanarak engelli bir çocuğumuza eşlik edeceği turun ardından Attila İlhan Parkı'nda çeşitli ikramlarla beraber özel çocuklarımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün hediye ettiği bayramı doyasıya kutlayacaklar.
 
HAYALLER ENGELLENEMEZ BOĞAZ TURU
 
Bakırköy Belediyesi'nin Türkiye Yardımsevenler Derneği Bakırköy Şubesi işbirliği ile düzenleyeceği etkinlikte de 150 bedensel engelli, down sendromlu ve omurilik felçlisi çocuğumuz saat 13.00'den hareketle tekneyle "Boğaz Turu" atacak.
Ataköy Marina'dan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun uğurlamasıyla hareket edecek tekne engelli çocuklarımıza anılarında unutamayacakları bir gün yaşattıktan sonra saat 17.00'de turu tamamlayacak.
 
BAKIRKÖY'DE ÇOCUK VE SANAT BAYRAMI
 
Bakırköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Bakırköy İstasyon Caddesi (Fahri Korutürk Caddesi) üzerinde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun da katılacağı  "BAKIRKÖY ÇOCUK VE SANAT BAYRAMI" etkinliği gerçekleştirecek.
 
Bakırköylü Sanatçılar Derneği(BASAD) ve Garafitti'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek "Bakırköy Çocuk ve Sanat Bayramı"nda çocuklar Graffitti sanatçıları; Batuhan Arda Şahin, Emin Badem, Erdem Kızılkaya, Sercan Dokuzcuoğlu ve Güçlü Güney  ile İstasyon Caddesi üzerindeki Yeraltı Çarşısı Havalandırma Bacalarını boyayacaklar, BASAD'ın çocuk sanatçıları mini konserler verecek.
 
Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'ndan İstanbul Caddesi'ne kadar olan alan ayrıca birbirinden farklı etkinliklerle bayram alanına dönüşeceği  etkinlik saat 13.00'de başlayacak ve 17.00'de son bulacak.
 
ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ TİYATRO
 
Bakırköy Belediye Tiyatroları (BBT) 23 Nisan'da saat 11.00'de perdelerini Bakırköy Belediye Başkanı  Dr. Bülent Kerimoğlu'nun armağanıyla çocuklar için ücretsiz açacak.
 
Ergun Sav'ın yazdığı, Doğacan Taşpınar'ın yönettiği, Damla Karaelmas, Eda Özdemir, Emre Koç, Emre Sırımsı, Ercan Koçak, Faruk Üstün, İlkin Tüfekçi ve Yunus Emre Kılınç'ın rol aldığı "POF'LA PAF" çocuk oyunu  Ataköy 9.10. Kısım'da bulunan Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter  Sahnesi'nde sahnelenecek.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)