adscode
adscode

Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmektir

2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. İstanbul'da 2 milyon 741 bin öğrenci karne aldı.

Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmektir
Üniversite

Yiğit Okulları Genel Müdür Yardımcısı Derya KARGILI karne alan öğrencilere şu mesajlarda bulundu:

Yoğun ve yorucu geçen 1 dönemin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün karne günü ve hepiniz az önce öğretmenlerinizden karnelerinizi aldınız.
Başarı birden çok faktöre bağlı olarak ulaşılabilen bir süreçtir.. Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Başarılı olmanın en önemli aşaması kendine güvenmektir.

Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğimiz dönemlerdir. Bütün bir dönemin yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Lakin planlı olmayı, konu tekrarı yapmayı ve sportif faaliyetlere zaman ayırmayı, kitap okuma alışkanlığını devam ettirmeyi unutmamak lazım.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğini daima diri tutmalıyız.
Bugün sınıflarımızda sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmayı bekleyen öğrenciler, yarın ülkemizi daha iyi seviyelere çıkarabilmek için bayrağı hepimizden teslim alacaktır.
Unutmayınız ki eğitim, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Elinizdeki cevheri gerektiği gibi işleyerek verdiğiniz emeklerin asla boşa gitmeyeceğine yürekten inanıyorum.

Tüm öğrencilerimize , öğretmenlerimize ve velilerimize keyifli tatiller diliyorum.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)