adscode
adscode

Belediyeden üniversite adaylarına kurs

ŞANLIURFA'da Haliliye Belediyesi, Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrenci ve mezunlara yönelik üniversite hazırlık eğitimi kurslarını…

Belediyeden üniversite adaylarına kurs
Eğitim
ŞANLIURFA'da Haliliye Belediyesi, Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrenci ve mezunlara yönelik üniversite hazırlık eğitimi kurslarını sürdürüyor.
 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençlere yönelik yürüten eğitim çalışmaları kapsamında Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezinde, üniversiteye hazırlanan öğrenci ve mezunlara yönelik tüm branşlardan, alanında uzman öğretmenler tarafından kurs faaliyetleri sürdürülüyor. Sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrencilere program dahilinde matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri veriliyor. 8 sınıfta oluşturulan ders programına göre, 300 öğrenci üniversiteye hazırlanıyor. Öğrencilere ders anlatımı, soru çözümü, deneme sınavları, takip sistemi gibi eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sinema, gezi, piknik gibi sosyal faaliyetlerde periyodik olarak düzenleniyor.


DHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)