adscode
adscode

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BİNLERCE ÇOCUĞU SANATLA BULUŞTURUYOR

BEŞİKTAŞ’TA 23 NiSAN ÇOCUK BAYRAMI BİR AY SÜRECEK ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ BİNLERCE ÇOCUĞU SANATLA BULUŞTURUYOR
Türkiyeden Haberler
Beşiktaş Belediyesi, binlerce öğrenciyi, sanat atölyelerinde buluşturuyor. Konserlerin, söyleşilerin, çeşitli sanat atölyelerinin, dinletilerin olacağı etkinliğe dünyanın çeşitli yerlerinden sanatçılar ve çocuklar da eşlik edecek.  Türkiye’nin ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinde atölyeler kurulacak. Bu sene 5.’si düzenlenen İstanbul Çocuk ve Sanat Bienali 19 Nisan Çarşamba günü başlayacak 23 Mayıs’a kadar devam edecek. 

Beşiktaş’ta çocuklar 23 Nisan’ı sanatla kutlayacak
Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu sene 5.’si düzenlenen İstanbul Çocuk ve Sanat Bienali’nde 7.000 öğrencinin resim, heykel, enstalasyon, fotoğraf, yeni medya, video, müzik ve dans performansı izleyici ile buluşuyor. Sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle Bienal‘de 80 atölye çalışması yapılacak, 200 rehberli tur, 20 söyleşi, 60 konser, dinleti ve performans gerçekleştirilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verecek. 

İstanbul’un ana noktalarında sanat atölyeleri kurulacak
İstanbul Çocuk ve Sanat Bienali; MKM Beşiktaş Çağdaş Akatlar, Şişhane Metro İstasyonu, Şehir Hatları vapurları ve Ortaköy Meydanı‘nda kurulan sahnede gerçekleşecek. Bienal, İstanbul‘un yanı sıra Gaziantep, Erzincan, Hatay ve Urfa başta olmak üzere Anadolu‘dan okulların ve dünyanın 10 ülkesinden çocuk ve sanatçıların katılımıyla yapılıyor. Bienal‘de 4–18 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin ürettiği yaratıcı sanatsal projeler kamusal mekanlarda izleyiciyle buluşuyor. Birçok sivil toplum örgütünün de destek vereceği Bienal’in ana konsepti, ‘’ Şimdi ve Burada’’ 19 Mayıs Çarşamba günü başlayacak olan Bienal 23 Mayıs’a kadar devam edecek.  Bu önemli günde siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)