adscode
adscode

Beykoz Üniversitesi’nden öğrencilere online tercih desteği

Beykoz Üniversitesi, 5 Ağustos'a kadar sürecek Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında yüz yüze ve online olarak tercih danışmanlığı verecek.

Beykoz Üniversitesi’nden öğrencilere online tercih desteği
Üniversite
Güncelleme : 22-Jul-22 14:06

Heyecanla beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sınav puanlarını öğrenen üniversite adayı binlerce genç tercihlerini 27 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında yapacak. Beykoz Üniversitesi “Tercih ve Tanıtım Günleri” ise 18 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Tercih ve Tanıtım Günleri’nde adaylar Kavacık Yerleşkesi’nde üniversite, programlar, kontenjanlar, puanlar ve tercihler hakkında akademisyenlerden ve tercih uzmanlarından bilgi alabilecekler. Ayrıca adaylar üniversitenin online destek hizmetlerinden de yararlanabilecekler. Aday öğrenciler ister ‘Online Tercih Danışmanlığı’ isterlerse ‘WhatsApp Tercih Hattı’ üzerinden tüm programlar ve üniversite tercihleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

WhatsApp üzerinden destek

Beykoz Üniversitesi, Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrenciler için online destek hizmetleri de sunuyor. ‘Online Tercih Danışmanlığı’ hizmeti her gün 10.00-16.00 saatleri arasında randevulu olarak gerçekleştiriliyor. Üniversite web sitesi üzerinden “Online Tercih Danışmanlığı” randevusu oluşturarak Aday Öğrenci İlişkileri Ekibi ile görüntülü olarak gerçekleştirilen ‘Online Tercih Danışmanlığı’ hizmeti ile tüm programlar ve üniversite tercihleri hakkında bilgi sahibi olunabiliyor.

Ayrıca +90 530 230 52 46 numaralı ‘WhatsApp Tercih Hattı’ üzerinden de aday öğrenciler ve aileleri 09.00-21.00 saatleri arasında üniversite, kontenjanlar, puanlar ve tercihler hakkında bilgi alabilecekler.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)