adscode
adscode

“Bilfen Okullarında Online Kayıt Görüşmeleri Başladı”

Bilfen Okulları nisan ayı itibariyle tüm okullarında sosyal izolasyonun sağlanabilmesi adına "Uzaktan (Online) Kayıt ve Tanıtım" dönemine geçti.

“Bilfen Okullarında Online Kayıt Görüşmeleri Başladı”
Okullardan Haberler
Güncelleme : 29-Apr-20 14:20

İçinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla bütün olanaklarını seferber eden Bilfen Okulları, 2020 - 2021 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için uzaktan (online) kayıt işlemi ve online tanıtım almak isteyen veli adaylarına kolaylık sağlıyor. 

 

Eğitimde başarının 32 yıllık adresi Bilfen Okulları, uyguladığı kendine özgü zenginleştirilmiş ve derinleştirilmiş öğretim programları, anaokulundan itibaren başlayan güçlü İngilizce programı, öğrencilerin bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak yürüttüğü rehberlik çalışmaları, sanatsal ve sportif faaliyetleri, tam donanımlı kampüslerinde uyguladığı eş zamanlı eğitim sistemi ile iz bırakan, fark yaratan öğrenciler yetiştiriyor. Bu kapsamda Bilfen Okulları sistemini daha yakından tanımak ve 2020 - 2021 öğretim yılında Bilfenli olmak isteyen öğrenciler için “Uzaktan (Online) Kayıt işlemleri ve Online Tanıtım” görüşmelerine başladı.

Bilfen Kazananların Okulu

Bu yıl İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun, Antalya, İzmir, Bursa ve Gaziantep kampüslerinde toplam 20 bin 500 öğrenciye eğitim hizmeti veren Bilfen Okulları, 2020 - 2021 öğretim yılında açılacak İstanbul Maslak İlkokul ve Ortaokulu ve yine önümüzdeki sene taşınacağı Kayseri Talas’taki yeni okul kampüsüyle büyümeye devam edecek.

Uzaktan (Online) Kayıt İşlemleri ve Online Tanıtım hakkında detaylı bilgi almak için web sitesinde bulunan “Öğrenci Kayıt Formu” nu doldurabilirsiniz.

Detaylı bilgi için:  https://onlinekayit.bilfen.com/online-kayit-tanitim


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)