adscode
adscode

Bilgi Koleji ile “a+5b Eğitim Modeli” hayatımıza giriyor

Bilişim Eğitim Grubu bünyesinde eğitim sisteminde yeni bir bakış açısı getirecek Bilgi Koleji, yeni eğitim-öğretim yılında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bilgi Koleji ile “a+5b Eğitim Modeli” hayatımıza giriyor
Okullardan Haberler
Eğitim sektöründe çeyrek yüzyıllık geçmişe sahip Bilişim Eğitim Grubu, eğitim sisteminde yeni bir çığır açacak Bilgi Koleji’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında İstanbul Ataşehir’deki kampüsünde faaliyete geçecek Bilgi Koleji’nde öğrencilere; öğretim ile birlikte adalet, etik, sorumluluk, hoşgörü ve tüm canlıları sevme duyguları aktarılacak. Bilgi Koleji’nde sürekli gelişim anlayışıyla; öğretmenlerin mesleki performanslarına katkı sağlayan programlar ile yaşayan eğitim ortamı da oluşturuyor.

“a+5b Eğitim Modeli” dijital çağın gereksinimlerini karşılıyor

Bilgi Koleji’nde, çocuklara kendilerini benzersiz ve değerli hissetmeleri, yaşam boyu başarıya ulaşmaları için rehberlik edilecektir. Disiplinler arası ve uygulamaya yönelik yaklaşımıyla öne çıkan “a+5b Eğitim Modeli”; akademik gelişime ek olarak beş beceri olan İngilizce, bilişim, sanat, spor ve kişisel gelişimi hedefliyor. Bu eğitim modelinde bilginin oyunlaştırılarak pratiğe dönüştürülmesinin yanı sıra akademik gelişimin her öğrencide zirveye ulaşmasını sağlamaya yönelik metotlarla eğitim verilecektir. “a+5b Eğitim Modeli” ile çocuklar akademik başarıyla birlikte, İngilizceyi akıcı konuşup, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabiliyor. Spor ve sanatla ilgilenerek büyüyecek olan çocuklar kişisel gelişimlerini tamamlayıp, özsaygılı, özgüvenli, sorumluluk bilinci gelişmiş, mutlu gençler olarak hayata hazırlanıyor.

“Bugüne kadar 200 binden fazla öğrenciyi eğittik”

Konuyla ilgili konuşan Bilgi Koleji Kurucusu Ahmet Çevik, “Bilişim Eğitim Grubu olarak eğitim sektöründe çeyrek yüzyıllık geçmişimizle bugüne kadar 200 binden fazla öğrenciyi eğittik. Bu birikimimizi Bilgi Koleji ile ülkemizin her alanda ihtiyacı olan lider gençler yetiştirmek üzere k12 seviyesine taşıyoruz. Okulumuzda nitelikli ve yenilikçi bir eğitim için gerekli tüm altyapıyı hazırladık. Fiziki şartları ve okul iklimini öğrencilerimizin yaratıcılıklarına olanak sağlayacak şekilde tasarladık” dedi.

Çevik, “Bilgi Koleji’nde “a+5b Eğitim Modeli” ile kariyer planlama, hayata ve sınava hazırlık çalışmalarını tecrübeli akademik kadrolarla bütünleştiriyoruz. Eğitim modelimiz doğrultusunda çocuklarımız akademik başarı ile birlikte İngilizceyi akıcı konuşup, teknolojiyi etkin kullanıyor” diye konuştu.

10 milyon TL yatırımla hayata geçirildi

Bilgi Koleji’nin toplam yatırım bedelinin 10 milyon TL olduğunu aktaran Çevik, 600 öğrenci ile yeni eğitim-öğretim dönemine giriş yapacaklarını kaydetti. Gelecek planlarını da aktaran Çevik, “En yenilikçi, en kaliteli, en inovatif ve en fark yaratan eğitim kurumu ilkesiyle hareket ediyoruz. Hedefimiz 2023 yılına kadar 23 okula ulaşmak” dedi.

Bilgi Koleji Üst Kurulu’nda birçok saygın isim yer alıyor

Bilgi Koleji Üst Kurulu’nda; Prof. Dr. Mustafa Özcan, Rehberlik ve Eğitim Koordinatörü Nur Kulaksızoğlu, Sanatçı Ege, Yazar ve Oyunlaştırma Uzmanı Ercan Altuğ Yılmaz, Prof. Dr. Adnan Kulaksızoğlu, Gazeteci-Yazar Kubilay Çelik gibi kendi alanlarının saygın isimleri yer alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)