adscode
adscode

Bilim alanında faaliyet gösteren en iyi 20 şirket!

Science Magazine tarafından gerçekleştirilen ankete göre AstraZeneca, dünyanın bilim alanında faaliyet gösteren en iyi 20 işvereninden biri seçildi ve listede yerini aldı.

Bilim alanında faaliyet gösteren en iyi 20 şirket!
Bilim Teknoloji
Güncelleme : 16-Nov-18 15:38

 AstraZeneca, dünyanın en prestijli akademik dergilerinden biri olan Science Magazine'in gerçekleştirdiği ankette, bilim alanında dünyanın en iyi 20 işvereninden biri seçildi. Dünya genelinde ilaç, biyo-ilaç ve biyoteknoloji alanlarında çalışan 8 binin üzerinde bilim insanının katıldığı ankette çalışanlara, çalışma kültürüne, etik değerlere ve sosyal sorumluluğa saygı gibi değerler kriter olarak alındı.
 
AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış, görüşlerini şöyle özetledi: “Bilim alanında imza attığımız başarıları böylesine gurur verici bir ödülle taçlandırmak harika bir duygu. Bu haber, işlerini en iyi şekilde yapan bilim insanlarımız ve yaptıkları işe tutkuyla bağlı olan çalışanlarımız için de son derece motive edici bir gelişme. AstraZeneca olarak, hastalara yeni tedavi seçenekleri sunmak için bilimin öncü gücüyle çalışan son derece yetenekli ve tutkulu bilim insanlarından oluşan bir ekibe sahibiz. Elde ettiğimiz bu başarı aynı zamanda; dönüşüm yaratan tedaviler geliştirdiğimiz, gelişmiş ve çığır açan bilimsel yaklaşımımızı erken aşamadaki projelerimizde kullandığımız ve binden fazla makalemizi yayınladığımız rekor kıran başarılarla dolu bir yılı ifade ediyor. Ayrıca hastalara daha faydalı olacak sonuçlar sunabilmek için bilimi en iyi biçimde kullanmaya olan güçlü taahhüdümüzün bir kanıtı olarak öne çıkıyor.”
 

İŞTE EN İYİ 20 ŞİRKET


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)