adscode
adscode

BİR KİTAP KENDİLERİ BİR KİTAP DA KARDEŞLERİ İÇİN ALDILAR!

Üsküdar SEV Anaokulu’nun minik öğrencileri, kardeş okulları Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’ndaki minik kardeşlerinin yeni yılını en anlamlı hediye olan “kitap”larla kutladı.

BİR KİTAP KENDİLERİ BİR KİTAP DA KARDEŞLERİ İÇİN ALDILAR!
Okullardan Haberler

“Harika Bir Uçurtma” kitabından bir tane kendileri bir tane de arkadaşları için alıp ayraçları ve hediye paketlerini de kendileri yapan minikler, yeni yılı anlamlı bir etkinlikle karşıladılar

Özel Üsküdar SEV Anaokulu’nun minik öğrencileri, bu yıl başlatılan sosyal sorumluluk projesi “SEV Kardeşim” ile örnek bir dayanışma sergiliyor. Üsküdar SEV Anaokulu’nun öğretmen ve yöneticilerinden oluşan Sosyal Sorumluluk Komitesi’nin liderliğinde devam eden proje kapsamında, çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

 

BİR KİTAP BANA BİR KİTAP ARKADAŞIMA

“SEV Kardeşim” Projesi kapsamında son olarak “Kitapları SEV Kardeşim” etkinliği hayata geçirildi. Okul Aile Birliği’nin de destek verdiği proje kapsamında öğrenciler, yılbaşı öncesinde hazırlıklarına başladılar. “Hediyelerin en anlamlısı kitaptır” diyerek, “Harika Bir Uçurtma” kitabından bir tane kendileri, bir tane de kardeş okulları Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’ndaki minik kardeşleri için aldılar. Arkadaşlarına aldıkları kitap için ayrıca birer ayraç yapıp kitabın arasına koydular ve hediye paketlerini de kendileri yaptılar.

 

EN ANLAMLI YILBAŞI BULUŞMASI

Yılbaşından bir gün önce kardeş okul Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu’ndaki buluşmada minikler, arkadaşlarından hediye kitaplarını alırken başka bir sürprizle daha karşılaştılar. Hediye edilen “Harika Bir Uçurtma”  kitabının yazarı Tülin Kozikoğlu da etkinliğe katılarak, çocuklarla kitap atölyesi yaptı. SEV Kardeşim Projesi kapsamındaki etkinlik ve çalışmalar yıl boyunca devam edecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)