adscode

Black Hat'tan Hacker’lık Dersi

Siber güvenlik önlemleri ve hack konusunda dünyanın referans aldığı Black Hat (siyah şapka) grubu, önümüzdeki yıl eğitim vermek için İstanbul’a geliyor. Ekipteki eğitmenlerin aldıkları para, 2 gün için…

Black Hat'tan Hacker’lık Dersi
Haberler

DÜNYANIN en önemli Siber Güvenlik Eğitim Programı Black Hat (siyah şapka), 2013 yılından itibaren İstanbul’da düzenlenmeye başlanacak. UBM Türkiye tarafından üstlenilen eğitimlere, dünyanın en ünlü hacker, IT uzmanı ve siber güvenlik dahileri katılacak. Hükümetlere ve özel şirketlere hizmet veren Black Hat Grubu, 11-14 Eylül 2013’te İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde olacak. UBM Türkiye Genel Müdürü Kerim Alain Bertnard, “Bu eğitim programı her yıl en iyi hackerların toplanma yeri olarak bilinir. Hepsi kurumsal hacker ve zorluk derecesi yüksek işleri çözüyorlar. İstanbul’daki seminer kapsamında delil araştırması, güvenlik duvarının bilinmezleri ve tehditlere karşı önlemleri öğretecekler. Hepsi muhteşem birer hacker ancak bunu kötüye kullanmıyorlar. Kendilerini hacker camiasının aikidocuları olarak tanımlıyoruz. Sadece savunma yapıyorlar” dedi.
EN İYİ HACKERLAR
Black Hat Siber Güvenlik Programı’nın en önemli özelliği, dünyanın en iyi IT uzmanları ve hackerlarını bünyesinde barındırması. Black Hat, eğitim seminerleri ve konferansları kapsayan bir program olarak biliniyor. Seminerlere Amerika Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Merkezi İstihbarat Teşkilatı’ndan da (CIA) uzmanlar gelerek, katılımcılara üst düzey güvenlik sırlarını aktarıyor. Yaklaşık 50 kişilik bir ekipten oluşan Black Hat, İstanbul’da 200 kişiye eğitim verecek. Black Hat eğitmenlerinin katıldığı organizasyonlarda aldığı ücret ise dudak uçuklatıyor. Eğitmenlerin aldıkları para, 2 gün için 80 bin dolara kadar çıkıyor. Eğitimlere katılmanın bedeli ise kişi başı 2 bin 500 Euro’dan başlayacak.


hürriyet-  haberin devamını okumak için tıklayın





Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)