adscode
adscode

Black Powder Siyah Diş Tozu Ne İşe Yarar

Diş bakımı için gerekli unsurları çoğu kişi hayatına dahil edememiş ve bu yüzden de dişlerinde sararma, lekelenme, diş çürükleri ve ya ağız kokusu gibi sorunlar ile karşılaşırlar.

Black Powder Siyah Diş Tozu Ne İşe Yarar
Türkiye'den Haberler
Diş bakımı için gerekli unsurları çoğu kişi hayatına dahil edememiş ve bu yüzden de dişlerinde sararma, lekelenme, diş çürükleri ve ya ağız kokusu gibi sorunlar ile karşılaşırlar. Bunların her biri ayrı ayrı rahatsızlık veren durumlardır ve black powder kullanarak diş bakımınızı gerçekleştirerek bu tarz sorunları geride bırakabilirsiniz. Günlük hayatımızda yediğimiz yemekler. içtiğimiz içecekler, sigara ve alkol gibi alışkanlıklardan dolayı dişlerimizde yaşadığımız sorunlar artık çoğu zaman bireyleri etkisi altına alır. En çok etkilenilen konu da dişlerin renk tonlarıdır. Olması gereken renk tonunun dışında bir ton ile gülümseyebilmek kişilere zor geldiğinden dolayı dişlerini beyazlatmak istemektedirler. Dişleri beyazlatmak konusunda kullanılan en iyi ürün ise black powder olarak adlandırılır. Son zamanların en çok tercih edilen ve kullanılan oldukça kaliteli diş beyazlatma ürünü olarak sunulan black powder bilinen tüm diş beyazlatma ürünlerinden farklıdır.

Zaten bu farklılığı nedeni ile de gözleri üzerine çekerek kullanma imkanı sunulmuştur. İçerisinde bulunan aktif karbon maddesi nedeni ile kişilere oldukça değişik gelmektedir. Özellikle kullanım esnasında dişlerde oluşan görünüm kişilere farklı geldiğinden dolayı da kullanarak sonuçlarını görmek istemektedirler. Black powder yorumlarını okuyarak sizde bu diş beyazlatıcı ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Sizin de dişlerinizde sararma ve lekelenme gibi sorunlar var ise yapmanız gereken sadece black powder siyah diş tozu kullanımı gerçekleştirmek olacaktır. Kullanım esnasında dikkat etmeniz gereken bazı noktalar elbette olacaktır. Bu noktalardan biri de özellikle dişlerinize uygulama yapmadan önce dişlerinizi çalkalamak olacaktır. Bol su ile dişlerinizi çalkaladıktan sonra black powder kapsülün içerisinde yer alan aktif karbonu diş fırçanızın üzerine dökünüz. Her seferinde bir kapsül kullanmanız gerekmektedir. Yani kapsülün tamamını boşaltmanız gerekmektedir. Sonrasında 2 dakika boyunca bununla dişlerinizi fırçalamaya devam ediniz. Hemen akabinde ise dişlerinizi çalkalayarak temizleyin ve ardından da dişlerinizi normal fiş macunu ile fırçalamaya devam ediniz. Yapmanız gereken sadece bu ve bunu günde 2 kere uygulamanız gerekmektedir. 2 kere uygulama yaptıktan sonra dişlerinizdeki sararmanın oranına göre elbette beyazlama süresi de değişecektir. Bunun için bir adet kullanım dişlerinizin sararma yoğunluğuna göre değişecektir. Bu yüzden bir adet kullanarak kullanım yaptığınız zaman doğru sonucu alamayabilir ve istediğiniz sonuca erişemeyebilirsiniz. Ancak 2 adet ve üzeri siyah diş tozu alımlarda en net sonucu alır ve dişlerinizde ki lekeler ve ya sararmaların değişmeye başladığını ve ya tamamen gittiğini görebilirsiniz. Bizim tavsiyemiz her zaman doğal görünümden yanadır bu yüzden sararma ve lekelerde kaybolma olduğu anda dişleriniz normal görünümüne kavuşmuş olacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)