adscode
adscode

Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversitesi 'nden ‘‘Eğitimde Gelecek Konferansı’’

Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversitesi Eğitim Fakülteleri 11-12 Kasım 2017’de ‘‘Eğitimde Gelecek Konferansı’’ düzenleyecek.

Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversitesi 'nden ‘‘Eğitimde Gelecek Konferansı’’
Üniversite
Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversitesi Eğitim Fakültelerinin işbirliği ile yapılacak olan Eğitimde Gelecek Konferansı (EGK17), 11-12 Kasım 2017’de ülkemizde eğitimin geleceğine ışık tutmak, yeni bakış açıları katmak, yaratıcı çözümler üreten eğitimcileri yüreklendirmek, gelecekte sürdürülebilir eğitim hayatına katkı verecek değişimlere ilham vermek adına yapılacak. Konferans anaokulundan yükseköğretime tüm eğitimcilere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

Ülkemize ve dünyaya birçok önemli eğitimci yetiştiren Boğaziçi ve ODTÜ Eğitim Fakülteleri ile Okulda Üniversite Modeli ile öne çıkan MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin bilgi birikim ve deneyimleri ile düzenlenecek olan EGK17’de alanında önemli ulusal ve uluslararası eğitimcilerin bir araya gelmesi bilgi paylaşımı, network ortamı ve sinerji planlanıyor.

Dört farklı tema kapsamında yapılacak olan sunum ve söyleşilerde Dijital Çağda Eğitim-Öğretim, Eğitimde Eşitlik ve Adalet, Gelenekten Geleceğe-Yerelden Küresele İletişimde Eğitim, Gelecekte Öğretmen Eğitimi başlıklı temalar olacak.

Eğitimde Gelecek Konferansı’na bildiri başvuruları Mayıs 2017’nin ilk haftası itibariye başlamak üzere www.egitimdegelecekkonferansi.com adresi üzerinden yapılabilir. Eğitimde Gelecek Konferansı’nda Türkiye’nin her yerinden 1300 katılımcının ağırlanması hedefleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)